Contabil Sef

Finit Grup

10-04-2008 | EXPIRA LA 10-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Finit Contabilitate, membra a Finit Grup, este o societate cu capital privat integral romanesc, ce ofera servicii de contabilitate, servicii de consultanta financiar-contabila asigurate de profesionisti in domeniul financiar-contabil si managementul afacerilor, compania fiind inregistrata in tabloul CECCAR (Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

Serviciile noastre sunt orientate in permanenta catre client, vin in intampinarea si au ca scop satisfacerea exigentelor acestuia.

Finit Contabilitate pune la dispozitie servicii personalizate, in functie de nevoile fiecarui client. Printr-un parteneriat strategic, se pot stabili relatii de lunga durata prin asigurarea de servicii lunare sau servicii pentru lucrari individuale.

Finit Contabilitate este in cautare de oameni talentati si motivati, care doresc sa lucreze pentru una dintre cele mai bune companii in domeniu financiar (www.finitcontabilitate.com).

Descrierea postului:
- Organizeaza activitatea de intocmire a lucrarilor financiare si contabile conform metodologiei si reglementarilor in vigoare;
- Organizeaza si participa la intocmirea lucrarilor de deschidere si inchidere a exercitiului financiar-contabil, la operatiunile de inventariere a patrimoniului urmarind modul de valorificare a rezultatelor inventarierii;
- Verifica inregistrarile in evidenta contabila;
Intocmeste balantele de verificare
- Evalueaza cheltulelile si costurile directe si indirecte;
- Intocmeste bugetul de venituri si cheltueli;cash flow
- Asigura, coordoneaza si raspunde de intocmirea corecta a bilantului contabil, declaratii fiscale, deconturi


CERINTE

- Studii superioare de specialitate (finante- contabilitate)
- Experienta intr-un post similar 5 ani (constituie avantaj experienta acumulata intr-o firma de contabilitate)
- Abilitati de comunicare si negociere
- Dinamism, flexibilitate, eficienta in indentificarea si rezolvarea problemelor la timp
- Cunoscator limba engleza (nivel mediu spre avansat obligatoriu)


BENEFICII OFERITE

- Un mediu de lucru deosebit, excelente oportunitati de dezvoltare profesionala si personala;
- Salariu motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Finit Grup este compus din firme care au ca directie de dezvoltare domeniul investitiilor financiare in sectoarele economice cu rata mare de dezvoltare si cu perspective de crestere economica semnificativa, in contextul economic al Romaniei si al UE :

Domeniul Imobiliar
Domeniul Financiar (finantare proiecte diverse)
Domeniul IT
Domeniul Advertisingului

Finit Grup are o strategie de dezvoltare, de abordare a pietei si a relatiilor cu partenerii de afaceri care urmareste oferirea de servicii prestate la standarde inalte si in termenele stabilite, avand un comportament pro-activ si orientat catre client.

In derularea proceselor de afaceri, Grupul Finit urmareste asigurarea unor servicii complete prin intermediul conceptului “One Stop Shop”.

Aceasta abordare a pietei si clientilor simbolizeaza orientarea catre perfectionare si dezvoltare strategica prin oferirea unui pachet de servicii personalizate si complete pentru initierea, dezvoltarea si implementarea unui proiect de afaceri.