Contabil Junior

UPC Romania S.A.

05-12-2012 | EXPIRA LA 04-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obtine la timp documentele necesare inregistrarii deconturilor de cheltuieli si a altor datorii, verifica corectitudinea intocmirii si aprobarii lor din punct de vedere al legii contabilitatii, al codului fiscal si al procedurilor interne ale companiei
Ofera suport in documentarea controalelor efectuate de catre autoritatile fiscale si de catre auditorii interni si externi, cu informatiile si rapoartele necesare.
Efectueaza reconcilierea lunara a soldurilor conturilor din responsabilitate
Efectueaza analize referitoare la miscarile conturilor din responsabilitate
Mentine relatii profesionale atit cu furnizorii , cu managerii si colegii din Departamentul Financiar – Contabil, dar si din celelalte departamente.
Asigura respectarea cadrului legislativ in vigoare.
Pregateste analize si rapoarte necesare managementului ori de cate ori este nevoie.
Lucru în echipa pentru respectarea termenelor stricte de raportare


CERINTE

Cunoasterea limbii engleze, precum si a altor limbi, constituie un avantaj.
Foarte bune abilitati de lucru cu calculatorul, cunostinte de Excel, cunoasterea sistemului financiar Oracle constituie un avantaj.
Minimum 1 an de experienta in domeniu, de preferat intr-o companie multinationala.

Postul este pentru o perioada de 12 luni cu posibilitate de prelungire.


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multinationale din industria de comunicatii prin cablu din Romania. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii de televiziune, voce si date, cu operatiuni in 16 tari, 10 dintre acestea din Europa. Prezenta in Romania inca din 1992, UPC este pregatita sa ofere servicii moderne in banda larga la nivel national: televiziune analogica si digitala, internet de mare viteza, servicii competitive de telefonie digitala.