Contabil(a) junior

NCH Advisors INC

02-07-2011 | EXPIRA LA 02-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Efectuarea tuturor inregistrarilor contabile primare, curente ale activitatii companiei.
- Indosarierea cronologica si arhivarea documentelor primare, a contractelor, a confirmarilor de sold, a corespondentei si a altor documente financiar-contabile.
- Efectuarea componentelor de sold lunare pentru conturile contabile din balanta lunara.
- Efectuarea periodica a confirmarilor de sold cu partenerii (client, furnizori, banci).
- Pariticiparea la efectuarea inventarului anual.


CERINTE

- absolventa facultate de contabilitate;
- experienta 6 luni pe un post similar;
- cunostinte foarte bune de excel si Saga/Ciel;
- disponibilitate pentru program prelungit;


BENEFICII OFERITE

- 1000 - 1300 ron net;
- bonuri de masa;
- acces gratuit la sala de fitness si masaj;


DESCRIEREA FIRMEI

NCH Advisors, Inc. este cel mai mare investitor de portofoliu, administrand investitiile Broadhurst Investments Limited in Romania.

New Century Holdings se afla pe piata romaneasca din anul 1994, iar in prezent administreaza participatii majoritare si minoritare la peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate.

Portofoliul de participatii majoritare administrat de NCH Advisors, Inc. in Romania acopera o mare diversitate de domenii precum: industria alimentara (grupul Vel Pitar), real estate (retelele United Capital, Winmarkt si IMS Proprietati), banci (Libra Bank), IT/internet (Netbridge, Active Soft), productie si servicii industriale (Elpreco, Electroaparataj, Anticorosiv, Spiact, Sudarec, UMEB, Romlux).

New Century Holdings administreaza investitii in 11.000 de locuri de munca, unde isi desfasoara activitatea specialisti de prima mana din cele mai diverse profesii: inginerie, resurse umane, marketing-vanzari, finante-contabilitate, drept, management si dezvoltarea afacerilor, IT&C, project management, management operational, controlul calitatii si altele.

NCH Advisors, Inc. isi dezvolta echipa reprezentantei din Bucuresti.