CONTABIL

SC OMEGA ROM TRADE 94 SRL

23-02-2011 | EXPIRA LA 09-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Organizarea si efectuarea corecta a documentelor contabile.


CERINTE

Cunoscator WinMentor.


BENEFICII OFERITE

Salariu fix + Bonuri de masa.


DESCRIEREA FIRMEI

SC OMEGA ROM TRADE ’94 SRL, societate cu capital integral romanesc infiintata in 1994, si-a axat activitatea pe importul si distributia feroneriei de siguranta. Din 1996 printre brand-urile cu renume din Europa in domeniul feroneriei de siguranta pe care OMEGA le-a importat si reprezentat, consemnam: Cisa, Nuova Feb, Corbin, Yale – Italia, Brano, Rostex, si FAB – Cehia, Euro Elzett – Ungaria, Nemef – Olanda.
Desigur, in domeniul feroneriei de siguranta numarul brand-urilor importate pana in prezent s-a extins cu nume precum: Amig, Ceur, Jis, Telesco – Spania, CR Serrature – Italia, Rottner si Dorma – Austria. Din 2006, "OMEGA" devine un brand pentru produse ca: dispozitive de ridicat, amortizoare hidraulice inchidere usa, seifuri. Aceste produse sunt fabricate in China, la un inalt standard de calitate, cu toate certificarile cerute de legislatia europeana si romaneasca.
SC OMEGA ROM TRADE ’94 SRL: Putem spune ca firma noastra, prin natura unei bogate experiente, este un specialist in domeniul de Control–acces avand cea mai variata oferta de broaste, yale, zavoare, bolturi electrice si accesorii pentru acestea, interfoane si videointerfoane, broaste corespunzatoare si cilindri, sisteme hoteliere cu cartela. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul nostru: www.omegarom.rom.Tel: 021.326.35.01, fax: 031.814.63.27, e-mail: delia.bogdan@omegarom.rom