Contabil

SOFTWIN

08-10-2006 | EXPIRA LA 14-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

¿ intocmirea situatiilor premergatoare si a notelor contabile pentru urmatoarele activitati financiare si de gestiune:
- stocuri
- furnizori
- verificarea existentei si corectitudinii contractelor pentru furnizorii de servicii si includerea corecta a acestora pe clase de cheltuieli
- amortizari
- verificarea si inregistrarea decontarilor din avansuri trezorerie si delegatii externe
- verificarea si alocarea pe locuri de destinatie a consumurilor si inregistrarea acestora in conturile financiare si de gestiune
¿ intocmirea si verificarea jurnalului de cumparari
¿ intocmirea registrului obiectelor de inventar
¿ vizarea documentelor primare NIR, BC, BDE, BPR si verificarea lunara a fiselor de magazie
¿ verificarea raportului privind pachetele de programe vandute sau oferite drept bonus
¿ inventarierea patrimoniului


CERINTE

¿ studii economice superioare
¿ activitate in domeniu minim 3 ani


DESCRIEREA FIRMEI

SOFTWIN, infiintata in anul 1990, este o companie privata cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe din domeniul IT&C.

Cu o echipa de peste 500 de angajati, SOFTWIN a dezvoltat si implementat tehnologii de varf în peste 4.000 de proiecte dezvoltate pentru parteneri din intreaga lume. Peste 70% din cifra de afaceri a companiei este realizata din export catre tarile Uniunii Europene si Statele Unite ale Americii.

Satisfactia clientului este un element foarte important in politica de afaceri a companiei, SOFTWIN fiind prima firma de software din Romania certificata ISO 9001 in 1998 si recertificata in 2000. Preocuparile actuale ale companiei tind catre managementul calitatii totale.

SOFTWIN este furnizor de solutii IT strategice si servicii pe baza de IT care raspund nevoilor afacerilor moderne: Securitatea datelor, Business Intelligence, Portaluri, eContent si CRM.