CONTABIL

IRIDEX GROUP CONSTRUCTII SRL

09-05-2009 | EXPIRA LA 15-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitatile aferente postului sunt reprezentate de operatiuni de contabilitate primara,evidenta documentelor contabile ale departamentului, elaborare rapoarte.

Atributii:

- Tine evidenta documentelor contabile ale departamentului
- Urmareste platile si incasarile aferente documentelor emise
- Contacteaza clientii in vederea recuperarii debitelor restante
- Intocmeste facturi, ordine de plata, avize de expeditie si dispozitii de livrare
- Participa la elaborarea bugetului departamentului si intocmeste situatia fluxului de lichiditati (cash-flow).
- Mentine legatura cu departamentele economice ale furnizorilor si clientilor.
- Intocmeste registrul de importuri si livrari intracomunitare.
- Face analiza interna comparand bugetul propus si realizat in cadrul departamentului
- Elaboreaza periodic rapoarte pentru directorul departamentului
- Realizeaza analize grafice privind vanzarile, importurile si livrarile intracomunitare de materiale
- Intocmeste situatia stocurilor
- Efectuaza studiul de piata al conditiilor de asigurari oferite pentru evenimentele de risc pe care departamentul intentioneaza sa le asigure, in vederea alegerii celui mai convenabil pachet de asigurari, si al celei mai bune societati de asigurari
- Solicita oferte de la companiile de asigurari in functie de riscurile pe care conducerea departamentului decide sa le asigure
- Indeplineste procedura interna privind semnarea contractelor de asigurare
- Intocmeste pontajele pentru salariatii departamentului
- Depune documentele contabile ale departamentului la Departamentul Economic pentru a fi operate in contabilitatea societatii.


CERINTE

- Absolvent studii superioare
- Experienta in domeniu min 3 ani
- Bune cunostinte de operare Office (cunostinte operare programe contabilitate prezinta avantaj)
- Cunostinte limba engleza
- Calitati personale: persoana organizata, constiincioasa, dornica sa invete in mod constant, cu spirit de echipa si bune abilitati de comunicare.


BENEFICII OFERITE

Salariu negociat corelat cu nivelul de cunostinte si experienta, bonuri de masa, transport asigurat cu mijloacele societatii pe rute prestabilite tur-retur.


DESCRIEREA FIRMEI

SC IRIDEX GROUP CONSTRUCTII SRL a fost infiintata in anul 1994, parte a holdingului IRIDEX GROUP, ca firma specializata in domeniul lucrarilor de constructii.

Iridex Group Constructii s-a impus pe piata constructiilor din Romania prin calitatea lucrarilor executate, prin seriozitatea relatiilor cu beneficiarii si rigurozitatea cu care trateaza fiecare detaliu. Stau marturie obiectivele realizate: retele de apa si canalizare, constructii civile si industriale, depozite de deseuri, drumuri, platforme, parcari si piste aeroportuare, lucrari hidrotehnice si de imbunatatiri funciare precum si lucrari de demolari, consolidari, reabilitari si reparatii de constructii civile sau industriale.
Incepand cu 2005 societatea noastra este atestata si a demarat executia lucrarilor de retele de distributie gaze naturale.

De asemenea societatea si-a dezvoltat un departament specializat in executia unor lucrari speciale de constructii: rosturi pentru constructii, pregatire suprafete prin sablare, sisteme de detectie electroacustica a defectelor geomembranelor.

Incepand cu 1994 Iridex Group Constructii a introdus pe piata o gama noua de materiale speciale pentru constructii. Datorita experientei acumulate, societatea noastra asigura un pachet integrat de produse si servicii specifice acestui domeniu: furnizare materiale speciale de constructii, instalare - montaj, asistenta tehnica la instalare.