Contabil

WizRom Sofware

22-02-2008 | EXPIRA LA 23-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Contabilizarea tuturor documentelor primare ( facturi, deconturi, casa ,banca);
- Elaborarea balantei de verificare;
- Elaborarea rapoartelor pentru managementul firmei;


CERINTE

- Studii superioare economice;
- Experienta minim 1 an pe un post similar;
- Cunostinte limba engleza;
- Cunostinte WizCount;


DESCRIEREA FIRMEI

WizSoft Inc., fondata in 1983 si specializata in dezvoltarea de software pentru afaceri, este astazi prezenta in peste 25 de tari prin reteaua sa mondiala de reprezentanti si distribuitori, avand o baza de clienti de peste 30.000 pe piete competitive, precum Statele Unite, Franta sau Japonia.

Wizrom Software a fost infiintata in 1992 ca reprezentanta a WizSoft Inc. pentru Romania si Europa de Est. Din acelasi an, prima solutie Wizrom - WizCount - este lansata, devenind in prezent unul dintre cele mai bine vandute sisteme pe piata romaneasca.

Wizrom a devenit cunoscut pe piata datorita solutiilor informatice pe care le furnizeaza, fiind una dintre cele mai puternice companii de IT din Romania, cu peste 2.000 de clienti si 18.000 de licente instalate.

Dupa aproximativ 14 ani de la infiintare, putem spune ca Wizrom cunoaste secretul succesului, tradus prin know-how si experienta dobandite in sute de implementari, prin numeroasele solutii care acopera perfect intreaga activitate a oricarei companii si printr-o echipa dedicata de profesionisti.

Wizrom Software este astazi reprezentantul firmelor WizSoft Inc., Eshbel Inc., Retalix, Panorama Software si Lavie Timetech, fiind de asemenea partener Oracle Corp., Microsoft, IBM, HP-Compaq, RDS si Orange.

Portofoliul de produse oferite de Wizrom a fost considerabil difersificat, urmarind obiectivul final al companiei: furnizarea si implementarea de solutii integrate pentru afaceri. Pana in prezent, Wizrom a lansat 10 solutii standard, anul 2005 marcand lansarea a inca doua: prima este destinata managementului rutelor si al transporturilor - Roadnet Transportation Suite, iar cealalta a fost conceputa segmentul analize si rapoarte manageriale - Panorama Business Intelligence.