CONTABIL

ONE2ONE SRL

23-11-2007 | EXPIRA LA 23-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o agentie de media directa cu sediul central in Bucuresti care doreste sa angajeze persoana potrivita pentru realizarea operatiunilor contabile, pana la balanta contabila.


CERINTE

Cautam o persoana deschisa, responsabila, cu chef de munca, curioasa si dornica mereu sa invete lucruri noi. Ne intereseaza firile comunicative, vesele si empatice, dar totodata organizate si eficiente.

Dorim o persoana care sa aiba experienta de minim 1 an in domeniul contabil, cunostinte de utilizare a PC-ului (programul WIZ), studii superioare.


BENEFICII OFERITE

Oferim tot ceea ce este nevoie pentru a face pe cineva fericit cu locul sau de munca: salariu bun, beneficii suplimentare, training-uri si un mediu de lucru personalizat. In plus, sansa unei cariere ascendente intr-o companie deosebita. A oamenilor care lucreaza deja la noi.

Daca esti interesat, trimite-ne un CV si o scurta scrisoare prin care sa ne convingi ca esti persoana pe care o cautam, prin fax la numarul 021/3356460 sau prin email la adresa hr@one2one.ro. Nu uita sa specifici postul pentru care aplici: cod CO03.
Vor fi contactate numai persoanele selectate.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie de media directa cu sediul central in Bucuresti.