CONTABIL

MAGUAY

24-10-2007 | EXPIRA LA 23-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Inregistrarea zilnica a tranzactiilor financiare (facturi, extras/virament bancar, etc.)
Verificarea inregistrarilor si stocurilor
Organizarea si conducerea inventarierii, tinerea evidentei mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar
Realizarea de rapoarte lunare:contul de profit si pierderi, fluxul de numerar, sold clienti/furnizori, registrul de casa
Mentinerea relatiei cu banca si Administratia financiara
Intocmirea documentelor necesare efectuarii operatiunilor bancare (instrumente si mijloace de plata)
Raportarea situatiilor cerute de catre conducerea societatii
Arhivarea documentelor financiar-contabile


CERINTE

Absolvent de studii superioare economice
Minim 3 ani experienta in domeniu
Cunoasterea legislatiei in vigoare (financiar – contabila)
Ocuparea unei pozitii similare prezinta un avantaj
Cunostinte bune de MS-Office
Cunoasterea limbi engleze constituie avantaj
Persoana cu initiativa, spirit de echipa, bun organizator, diplomat, foarte bune abilitati de comunicare


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienta de 8 ani in domeniul IT si sustinut de o echipa de profesionisti, Maguay reprezinta un grup de companii ce s-a impus pe piata din Romania prin calitatea serviciilor si produselor oferite. Prin atentia acordata detaliilor, reusim sa echilibram raportul pret ¿ performanta, obtinand solutiile optime. Ne adresam clientilor cu cerinte foarte clar definite, intreprinderi mici si mijlocii pana la cele mari, si partenerilor nostri ¿ magazine retail si integratori de sisteme.
Fiecare echipament Maguay este gandit de specialistii nostri in asa fel incat sa raspunda nevoilor clientilor; componentele utilizate provin de la producatori de renume mondial, brand-uri recunoscute ca fiind etalon de calitate.
Activitatea principala consta in integrarea proprei linii de sisteme de calcul, statii grafice si servere Maguay, bazate integral pe platforme Intel. Maguay este un ofertant autorizat datorita statutului de Intel Channel Premier Partner. Sistemele de calcul si serverele marca Maguay se adreseaza utilizatorilor care doresc performante exceptionale, fiabilitate si stabilitate ale echipamentelor precum si consultanta tehnica competenta.
Maguay detine certificarea de Intel Premier Provider din anul 1999, aceasta fiind cea mai inalta certificare tehnica oferita de Intel.
Maguay asigura implementarea de solutii la cheie , de la nivelul cablarii structurate voce-date, solutii wireless, solutii de stocare, instalare si configurare statii de lucru si servere, administrare si mentenanta.
Maguay ofera o gama larga de produse IT, de la producatori de renume mondial, fiind distribuitor in Romania al urmatoarelor brand-uri: iiyama; Enlight, Chieftec; PNY Technologies; Transcend; Funkwerk; Promise Technology.