Contabil

Messer Romania Gaz

10-04-2007 | EXPIRA LA 02-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Inregistrarea cronologica, sistematica si corecta a tuturor documentelor fiscale (facturi, avize, chitante) in evidenta contabila (Ciel).
- Participa la intocmirea situatiilor/rapoartelor cerute de Directorul Financiar cu ocazia inchiderii exercitiului financiar, audit, controalelor fiscale etc.
- Participa la actiunea de inventariere a patrimoniului (stoc echipamente, gaze, butelii, casa) si stabileste rezultatele inventarierii.
- Legatura permanenta si reconcilierea lunara cu punctele de lucru privind stocul de marfa
- Registru casa.


CERINTE

- Studii economice superioare- Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune;
- Experienta in contabilitate min. 2 ani;
- Operare PC, Excel, programe de contabilitate- cunoasterea programului Ciel (avantaj).


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial avantajos;
- Beneficii si compensatii speciale acordate salariatilor (bonus anual; asigurare de viata; etc.);
- Posibilitati de promovare;
- Mediu de lucru profesionist cu o indelungata traditie in domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

Grup international german cu o vechime de peste 100 de ani si 6000 de angajati la nivel mondial, Grupul Messer a intrat pe piata romaneasca la mijlocul anilor 1990 odata cu primele livrari de gaze la clienti prin instalatii de aprovizionare cu gaze industriale.
Domeniul nostru de activitate cuprinde producerea si comercializarea gazelor industriale, medicinale si speciale, incluzand oxigenul, azotul, argonul, bioxidul de carbon, hidrogenul, acetilena, amestecurile de gaze si gazele speciale. Activitatile noastre variaza de la operarea fabricilor de separare a aerului la stocarea si transportul gazelor la clienti. Aceste servicii pot fi asigurate prin retele de conducte, cisterne auto, baterii, butelii sau sisteme on-site de furnizare a gazelor.