CONTABIL

AVRIG 35

22-03-2007 | EXPIRA LA 28-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajatul care va functiona in acest rol va raporta Contabilui Sef al Grupului Avrig35 si va indeplini functia de ¿Senior Accountant¿.

Principalele responsabilitati sunt:
- Tinerea contabilitatii complete, conform reglementarilor nationale actuale;
- Intocmirea de rapoarte si situatii analitice solicitate de ¿senior management¿;
- Colaboreaza cu Managerii de Proiect si alte departamente in vederea coordonarii activitatii financiar contabile a proiectelor alocate;
- Mentine relatia cu autoritatile fiscale si locale;
- Poate indruma activitatea altor contabili incepatori daca nevoile departamentului o cer.


CERINTE

obligatorii:
- Experienta relevanta in contabilitate de la 3 la 5 ani;
- Absolvent cu studii superioare de specialitate
de dorit;
- Contabil autorizat cu studii superioare, expert contabil, auditor sau stagiar la una din aceste calificari;
- Cunostinte bune de operare PC, Word, Excel, programe de contabilitate;
- Cunoasterea limbii engleze, scris si vorbit nivel mediu;
- Capacitate de coordonare, bune abilitati de organizare si stabilire a prioritatilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Avrig 35 SA este una dintre cele mai dinamice companii de investitii si dezvoltari de proiecte in domeniul imobiliar din Romania.
Fondata in 1999 de patru investitori americani, firma se bazeaza pe vasta experienta internationala a actionarilor sai pentru a aborda proiecte imobiliare foarte ambitioase. Printre acestea se numara constructia de centre de afaceri, refacerea la standarde occidentale a unor locatii deja existente si relansarea lor pe piata, managementul si operarea cladirilor de birouri, etc.
Atu-ul Avrig 35 este reprezentat de experienta si excelenta sinergie a echipelor sale de analiza investitionala si executie. Transparenta, respectarea bugetelor si termenelor de executie a adus echipei si firmei renumele unui partener corect si eficient, Avrig 35 avand deja colaborari cu importante fonduri imobiliare din afara Romaniei.
Aceasta deschidere internationala, alaturata experientei echipei manageriale, confera Avrig 35 o pozitie privilegiata in domeniul structurarii investitiilor imobiliare. Compania ofera solutii complete, moderne, de finantare, ajutand investitorii sa profite de adevaratul potential al pietei imobiliare romanesti.