Consultanti-limba italiana

Recruitment International Consultancy

13-10-2008 | EXPIRA LA 19-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca iti place limba si cultura italiana, asta poate fi probabil unul dintre cele mai potrivite job-uri pentru tine!
Te cautam pe tine: cunoscator/oare al Limbii Italiene nivel mediu, avansat.
-Sa fii in masura sa intelegi conversatia cu in native Italian sau din mijloace de comunicare in masa( tv, radio, ziare)
-Sa fii capabil sa participi la discutii pe diferite teme in italiana, sa te exprimi in mod coherent si sa poti reformula atunci cand e necesar in limba italiana pentru a facilita ascultarea din partea interlocutorului.
-Sa ai abilitati excelente de comunicare si daca iti place sa iesi in evident si vorbesti mai mult de felul tau atunci esti exact ce cautam noi!
-Sa ai bune cunostinte de Microsoft Office.


CERINTE

-Sa fii atent la detaliile oferite de client.
-Sa poti gestiona si rezolva situatiile delicate communicate de client.
-Sa ai atitudine profesionala la telefon (“zambetul” din voce e foarte important!)
-Nu cerem experienta si daca acesta va fi primul tau job te vom ajuta in lansarea carierei tale.


BENEFICII OFERITE

Oferim un mediu frumos de lucru cu multe provocari, un start excelent pentru cariera ta! Nu trebuie sa-ti faci griji pentru partea financiara,noi o sa avem grija ca sa sa fii rasplatit pe masura!
Vei lucra pentru o companie tanara aflata in crestere cu experienta in definirea strategiei de abordare a clientului. O companie care este partenerul ideal pe care conteaza alte companii pentru a creste cota de piata, recunoasterea marcii si a obtine eficienta in operatiuni.
Strategia de management a relatiei cu clientii poate fi cheia succesului financiar al unei companii. Astfel tu iti vei contribui la succesul companiei.


DESCRIEREA FIRMEI

Established in 1990, we have developed into one of the leading Search & Selection companies in the region. We currently have offices in Budapest (1995), Bratislava, Prague and Warsaw and, in 2008, Kiev and Bucharest.
We meet the specialist recruitment needs of local, multinational and regional organisations with total commitment to the highest levels of service on a professional and personal basis.

Our policy of forging strategic partnerships with our Clients has enabled us to support them in their successful expansion.