Consultant Vanzari Zepter International Romania

Zepter International Romania

12-04-2011 | EXPIRA LA 12-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

În peste 40 de ţări de pe 5 continente, peste 130.000 de reprezentanţi promovează zilnic misiunea Zepter de sănătate şi frumuseţe. Zepter vinde şi distribuie produse de larg consum exclusive, de înaltă calitate, produse speciale pentru a-ţi schimba stilul de viaţă şi a-ţi permite să trăieşti o viaţă îndelungată. Zepter a cucerit lumea cu - peste 760.000.000 de produse vândute, – peste 80.000.000 de clienţi mulţumiţi în lume, – peste 60.000.000 de persoane participă anual la prezentările Zepter – prezentări ce încep la fiecare 10 secunde oriunde în lume.

Zepter recrutează persoane care să se alăture misiunii sale de sănătate şi frumuseţe.

Dacă sănătatea, succesul, câştigurile ridicate şi o carieră stimulatoare sunt obiectivele tale, atunci Zepter este oportunitatea pe care o aşteptai.


CERINTE

- Studii medii sau superioare
- Ţinută prezentabilă
- Concentrare pe carieră
- Abilitati de comunicare
- Experienţa profesională nu este necesară


BENEFICII OFERITE

- Câştiguri peste medie
- Training gratuit de cea mai bună calitate
- Posibilitatea planificării activităţii de lucru
- Dezvoltare profesională rapidă şi continuă
- Premii, călătorii şi participarea la evenimente naţionale şi internaţionale
- Posibilitatea de a fi propriul şef, fără investiţii financiare


DESCRIEREA FIRMEI

Zepter International, prezentă în peste 40 de ţări de pe cinci continente ale lumii, produce, vinde şi distribuie în întreaga lume bunuri de larg consum, exclusive şi de cea mai bună calitate. Distribuţia se face, în principal, prin intermediul vânzărilor directe, cu ajutorul unei forţe de vânzări de peste 120.000 de consultanţi, dar şi prin magazine de desfacere.
Pe piaţa românească, Zepter International este prezentă de 16 ani şi a cunoscut de la an la an o creştere a activităţii.