Consultant Vanzari Showroom Craft Mall Bucuresti

SC CRAFT CONCEPT SRL

13-06-2013 | EXPIRA LA 13-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti pasionat de craft, daca adori creatiile handmade sau poate cochetezi cu scrapbooking-ul…daca ti-ai imaginat cum ar fi sa te inconjori in fiecare zi de cele mai noi ustensile si instrumente de lucru, cele mai noi texturi si modele de hartie si carton…daca iti doresti sa impartasesti pasiunea ta pentru crafting si cu alte persoane, sa fii inconjurat de artisiti si sa lucrezi intr-o atmosfera distractiva si creativa plina de inspiratie…daca adori sa oferi celorlalti din entuziasmul tau pentru arta si craft, atunci ai ajuns in locul potrivit.
Suntem in cautarea a 2 persoane talentate care sa se alature echipei Craft Mall pentru showroom-ul nostru din Bucuresti care sa aibă experienta in oferirea de consultanta de specialitate catre clienti pentru toata gama de produse comercializata, dar si in:
- Experienta in lucrul cu casa de marcat;
- Furnizarea de informatii catre clienti cu privire la disponibilitatea in stoc a produselor, informatii privind serviciile oferite;
- Preluarea si rezolvarea situatiilor in care apar neconformitati;
- Verifica si testeaza produsele achizitionate de clienti;
- In afara de consilierea clientilor, te ocupi si de pregatirea produselor pentru vanzare, aranjarea marfurilor in vitrine, pregatirea comenzilor.


CERINTE

Un plus il constituie:
- Studiile superioare (absolvent sau in curs);
- Sa ai bune abilitati de comunicare
- Sa ai cunostinte de limba engleza;
- Ai atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor, capacitate de a relationa cu usurinta, orientare catre client si usurinta in luare deciziilor;
- Cursurile in domeniul tehnicilor de vanzare sau de comunicare reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Oferim salariu motivant, in functie de experienta si de cunostinte, bonuri de masa, decontare abonament transport in comun. Nu in cele din urma oferim atmosfera relaxata, bonusuri, posibilitatea de avansare intr-o companie in continua dezvoltare.


DESCRIEREA FIRMEI

CraftMall™ s-a nascut din pasiunea pentru creativitate, exprimare, arta si oameni. Fondat in 2009 sub sloganul „Your hobby store”, www.craftmall.ro este primul magazin online de pe piata romaneasca, specializat si dedicat exclusiv vanzarii produselor de craft si scrapbooking.

Misiunea noastra este aceea de a va oferi cel mai mare magazin specializat de craft si scrabooking din spatiul web autohton. Am unit sub egida noastra, impreuna cu partenerii nostri nationali si internationali, un portofoliu de produse dedicat segmentului de craft si scrapbooking care sa ofere posibilitatea tuturor grupelor de varsta, educatie, pregatire si formare profesionala sa se exprime practic si creativ. Va oferim game variate de produse si experienta celor mai cunoscute branduri din industria de craft mondiala: Sizzix, Elisson, Fiskars, Duffex, Geographics, Royal Brites, Paperceller, Hygloss, Stix2, Ludwig Baehr, Glue Dots. In gamele de produse prezentate veti regasi materiale suport pentru craft, pattern-uri, produse de sezon, unelte de lucru, stationery, solutii de stocare, card-uri, pentru ca sa puteti da frau liber imaginatiei si sa creati proiecte unice in scop artistic, educational sau comercial. Ne adresam cu acelasi entuziasm craftistilor profesionisti, hobbystilor si mediilor educationale.