CONSULTANT VANZARI/DISTRIBUITOR/COORDONATOR RETELE MARKETING

ABC Cosmetics

31-10-2006 | EXPIRA LA 06-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Candidatul ideal este este o persoana cu spirit intreprinzator, motivata de castiguri, optimista si perseverenta, tenace si increzatoare in fortele proprii, care deja are un loc de munca stabil si care doreste mult mai mult de la viata.Oferta noastra nu se potriveste celor care nu au minim de veniit care sa le permita sa se intretina in acest moment, celor care asteapta sa li se spuna pas cu pas ce au de facut si celor care nu au deloc timp liber din cauza altor activitati in care sunt implicati.


BENEFICII OFERITE

Jobul se potriveste celor cu initiativa si cu multe idei, relatii si cerc larg de cunostinte; responsabilitatile sunt cresterea numarului de clienti consumatori ai produselor firmei. Plan de marketing atractiv, posibilitati castig nelimitate, bonusuri in produse si in bani.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie care activeaza de un an in Romania, colaborator al marcii Refan (Franta-Bulgari) in domeniul serviciilor de marketing in retea pentru distributie produse frantuzesti: din gama de cosmetice, parfumuri, sampoane, sapunuri pentru aromoterapie, pe baza de componente naturale, produse pentru baie.