Consultant Tehnic & Trainer - Climatizare Industriala

Dr. Pendl & Dr. Piswanger

26-03-2008 | EXPIRA LA 25-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie internationala ce furnizeaza pentru piata interna echipamente din domeniul climatizarii si ventilatiei rezidentiale si industriale.

Responsabilitati:
- asistenta tehnica pentru reteaua de distribuitori cu privire la activitatea de punere in functiune, intretinere si service pentru echipamente (telefonic, la sediul firmei sau in teren)
- intretinerea relatiilor de colaborare cu centrele de service si verificarea capacitatii acestora de a prelua activitati de service pentru companie
- cursuri de service pentru centrele de service ale distribuitorilor


CERINTE

- experienta in domeniu minim 2 ani
- persoana comunicativa si dinamica
- cunoastere buna a limbii engleze; italiana constituie un avantaj
- disponibilitate pentru deplasari in tara minim 20% din timpul de lucru
- cunostinte operare PC
- permis de conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

- salariu motivant
- masina si telefon de serviciu
- cursuri de specializare la furnizor


Doar persoanele selectate vor fi contactate in vederea stabilirii unui interviu la sediul companiei noastre!


DESCRIEREA FIRMEI

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania este o firma romaneasca, cu capital romanesc, care combina experienta vestica cu buna cunoastere a pietei romanesti.

Ca parteneri si consultanti va sprijinim in recrutarea de personal, pentru a va asigura un succes de durata. Avem un stil practic de lucru, orientat in permanenta catre cerintele clientului si eficienta.

Clientii nostri stiu saaprecieze acest stil si au incredere in noi. Astfel, ne-am dezvoltat si ne putem numara printre cei mai experimentati consultanti.

Ca membri ai organizatiei InterSearch suntem in permanenta legatura cu companii de consultanta din intreaga lume, iar prin participarea la seminarii si conferite internationale ne perfectionam continuu munca noastra. Impreuna discuam proiectele dvs. si stabilim cele mai eficiente (potrivite) metode de lucru. Rapid si activ punem in aplicare etapele stabilite si va informam in permanenta de stadiul desfasurarii proiectului.

Orientarea noastra este catre performanta, politica de preturi si garantia oferita pentru serviciile noastre sunt bazele unei bune colaborari pe termen lung. Decisiv pentru succesul nostru este succesul dumneavoastra.