CONSULTANT SAP CO

INTEGRATOR

15-10-2009 | EXPIRA LA 21-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne dorim de la tine:

- pasiune pentru analiza financiara
- buna cunoastere a metodei de urmarire a costurilor
- abilitate in: crearea rapoartelor de urmarire a productivitatii in managementul costurilor, in stabilirea si structurarea costului pe produs

- spirit de echipa, responsabilitate, respectare termene

VREI SA FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRA?
APLICA ACUM!


CERINTE

Participarea la proiecte de anvergura de implementare a solutiilor SAP.


BENEFICII OFERITE

Va oferim:

- SALARIU MOTIVANT!
- o cultura organizationala bazata pe spirit de echipa
- excelenta profesionala
- oportunitatea de a participa la proiecte de anvergura si de a dobandii cunostinte si competente ce au obtinut recunoasterea comunitatii interne si internationale


DESCRIEREA FIRMEI

INTEGRATOR este leader in consultanta de business managament. Este o companie dinamica, in care ideile si valorile sint apreciate si initiativele incurajate.

Solutiile noastre inovatoare permit clientilor companiei sa gestioneze intregul lant de creare a valorii si sa-si adapteze dinamic procesele economice si sistemele la cerintele schimbatoare ale pietei si competitiei la nivel international.

Intreaga noastra activitate - servicii de consultanta, implementare, parteneriate, dezvoltare de instrumente informatice si metodologii - are in centrul sau preocuparea noastra constanta de a stimula crearea de valoare in interiorul organizatiilor clientilor, prin oferirea de solutii inovatoare si eficiente pentru managementul intregii valori create de companie.