CONSULTANT SANATATE

Confidential

22-04-2010 | EXPIRA LA 28-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Afla cum poti sa ai absolut GRATUIT, in mai putin de 10 minute, MAGAZINUL tau propriu pe net, in care sa muncesti doar 1-2 ore pe zi obtinand legal si usor un salariu in plus.
Produsele CaliVita cu eficienta maxima in boli digestive, reumatice, neurologice, respiratorii, cardio-vasculare, ale sistemului imunitar, ale sangelui, dermatologice,etc.
De ce sa te afiliezi (inscrii) in Calivita?
pentru ca din momentul inscrierii, chiar daca deocamdata nu esti interesat de afacere, beneficiezi de dreptul de a achizitiona toate produsele la pretul de depozit, economisind astfel, la fiecare comanda ulterioara 33%!


CERINTE

Seriozitate, dorinta de afirmare, abilitati de comunicare;
Dorinta de a invata despre un domeniu nou, produsele organice;
Abilitati de operare PC prezinta avantaj;
Perseverenta, ambitie, flexibilitate, abilitati de lucru cu oamenii, dorinta de a invata;
Experienta anterioara nu este necesara, se asigura asistenta pe toata perioada colaborarii.


BENEFICII OFERITE

Care sunt AVANTAJELE inscrierii ?
in momentul in care te hotarasti sa incepi Afacerea, beneficiezi de consultanta gratuita in ceea ce priveste afacerea si modul de utilizare a produselor.
dupa ce vei demara afacerea, vei beneficia, in continuare, de sprijin. Vei fi gasit foarte usor pe Internet de toti cei care, la fel ca si tine, doresc sa inceapa propria afacere solida, sigura si corecta si nu sunt dispusi (sau nu au posibilitatea) sa faca investitiile necesare demararii unei afaceri de tip clasic
odata inscris, vei beneficia de consultanta medicala gratuita, acordata de un medic specialist, cu privire la recomandarea produselor ca adjuvante ale tratamentului medicamentos al diferitelor afectiuni.