CONSULTANT MARKETING SI PUBLICITATE

Sc ZIUA Srl

06-12-2008 | EXPIRA LA 12-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vanzarea spatiului publicitar in ziarul Ziua si suplimentele acestuia, precum si pe site-ul www.ziua.ro.
Derularea campaniilor publicitare din ziarul Ziua si site-ul www.ziua.ro de care este responsabil.
Monitorizarea si evaluarea campaniilor desfasurate.
Contributie cu idei si concepte la realizarea si promovarea proiectelor.
Elaborare rapoarte specifice in cadrul departamentului de marketing.
Oferirea informatiilor corecte clientilor, si intr-o maniera profesionista.
Orientare continua catre client.


CERINTE

Candidatul ideal:
-Cu studii superioare, cu sau fara experienta in vanzari / marketing / publicitate.
-Deosebit de importante sunt atitudinea si tinuta business.

Serios, dinamic, abilitati foarte bune de comunicare, energic, optimist, competitiv, empatic, stapan pe sine, cu personalitate puternica, dornic de a invata si de a lucra in media si publicitate.


BENEFICII OFERITE

Salariu motivant + comision mare din vanzarile de publicitate.
Departamentul de Publicitate al ziarului ZIUA este unul dintre cele mai experimentate din presa scrisa. Ofera posibilitati foarte bune de castiguri financiare si dobandirea unei experiente vaste in domeniul publicitatii. Rezultatele sunt remunerate direct proportional prin comisioane. Angajatul fara experienta beneficiaza de traininguri si sprijinul intregului Departament si suportul necesar din punct de vedere logistic pentru o buna desfasurare a activitatii, inclusiv transport. Puteti trimite cv-ul dumneavoastra cu foto la e-mail: ziua.hr@gmail.com


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o politica editoriala distincta si cu o recunoastere de ziar de inalta calitate, ZIUA continua traditia de a fi o voce unica in peisajul media din Romania. Incepand cu 2008, ZIUA beneficiaza de o calitate a tiparului forte buna, comparabila cu cea a ziarelor europene. Intr-un pachet atractiv de Print si Internet, adaptarea permanenta a formatului ziarului la asteptarile noii generatii de cititori ne intareste convingerea ca ZIUA este recunoscut ca un ziar modern si apreciat de catre o audienta cu astepari in continua crestere. Plecand de la evenimente, investigatii, analize si comentarii, dialoguri, istorii si ajungand la fortele politice, economice si sociale care ne influenteaza viata, jurnalistii de la ZIUA nu doar prezinta evenimentele care deja au avut loc, ci ajuta cititorii sa inteleaga ce se intampla si ce va urma.