Consultant Life-Care

PFA KELEMEN CORINA-BIANCA

25-02-2010 | EXPIRA LA 03-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam persoane responsabile, dornice de afirmare, care inteleg si stiu ca banii adevarati, intr-un volum mare si CONSTANT, se realizeaza numai prin munca.


RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Beneficiezi de reducere de 20% - 30% pentru comenzile tale

-Daca prima comanda pe care o faci este de peste 250 RON primesti un bonus in produse de 10% din valoarea comenzii, pentru luna urmatoare.

-Daca in termen de 30 de la data primei tale comenzi aduci personal si direct alaturi de tine in echipa ta 5 noi recruti cu o comanda minima de 120 RON primesti in luna urmatoare 60 RON in produse.

-Comandand patru luni consecutive de 250 RON (comenzi cumulate lunar), in cea de-a cincea luna primesti un "bonus in produse" de 120 RON in luna urmatoare.

-Comandand lunar de peste 500 RON, primesti un "bonus in produse" de 5% in luna urmatoare.

-Comandand lunar de peste 800 RON, primesti un "bonus in produse" de 10% in luna urmatoare.



In plus:
-Vei beneficia de bonus pentru fiecare comanda, iar bonusul il vei putea utilize pentru a comanda produse cu inca 50% reducere fata de reducerea initiala

-Poti inscrie in echipa ta noi consultanti pentru a beneficia de bonusurile material (in bani) conform grilei de bonificatii Life Care. Bonusurile sunt lunare si pot ajunge pana la 3000-5000 de Euro

-Vei beneficia de campaniile Life Care, promotii, excursii (anual Managerii Life Care sunt invitati in Spania, Egipt, Italia, etc), iar la nivele mai avansate beneficiezi de masini de lux.

-Vei putea beneficia de venituri reziduale ( pensii) pentru grupele coordinate direct de tine si care ajung la nivele de performanta


DESCRIEREA COMPANIEI SAU A JOBULUI:

Life Care Corp. este compania ce reprezinta
EXCLUSIV in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova
pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume:

* Logona
* Alma Win
* Dynamic Health

Gama de produse este formata in special din produsele BIO: detergenti, produse de ingrijire corporala naturale, cosmetica decorativa (make-up) si suplimente nutritive.

* In viitorul apropiat vor fi disponibile servicii de telefonie mobila/fixa, internet, produse electronice.
* In prezent are peste 20.000 de membrii inregistrati, cu o crestere lunara de peste 20%. Oricine poate deveni consumator. Daca doreste, poate chiar porni o afacere personala (similara unei franchize) pe baza acestor produse.
* Life Care foloseste o platforma Multi Level Marketing, cel mai complex si recompensatoriu sistem de management al unei retele de consumatori. Fiecare cumparatura este rasplatita pe baza unei evidente computerizate si pe baza unei grile de bonificatii predefinite??
* Life Care este compania ce dezvolta si sustine comunitatea BIO (adica orice persoana interesata de produse BIO si stilul de viata BIO si este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare).

Life Care este o companie care pune pret pe calitate. Pentru a oferi servicii de calitate si produse de calitate Life Care este o companie certificata ISO 9001

Life Care este unul dintre initiatori Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse BIO din Romania si este un puternic sustinator prin actiuni de lobby a reglementarii legislatiei Bio in Romania.

In acelasi timp Life Care este un membru activ in Asociatia RODSA ( Romanian Direct Selling Association ), avand responsabilitati in Comitetul Director RODSA.


CERINTE

Cautam persoane responsabile, dornice de afirmare, care inteleg si stiu ca banii adevarati, intr-un volum mare si CONSTANT, se realizeaza numai prin munca.


DESCRIEREA FIRMEI

Servicii de traduceri, publcitate, sondaje, cercetari de piata si marketing, etc.