CONSULTANT IN BUSINESS INTELLIGENCE (QlikView)

Q&Q INFO CONSULT SRL

10-06-2008 | EXPIRA LA 16-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Viitorul consultant va asista clientii companiei in definirea, dezvoltarea si intretinerea analizelor si rapoartelor manageriale (de business intelligence) pe care acestia le necesita.


CERINTE

Candidatul ideal pentru acest job are nevoie de dorinta de afirmare, capacitate intelectuala, intelegerea principiilor functionarii bazelor de date relationale si exeperiente in citirea si construirea acestora, cunostinte de Excel si Outlook, capacitatea de a gestiona proiecte personale sau ale unei echipe (project management), disponibilitate pentru munca sustinuta si tenacitate, plus capacitati de comunicare si de intelegere a fenomenelor micro-economice si ale realitatilor operationale ale unei companii

Experienta in utilizarea si implementarea altor platforme de business intelligence sau in generarea de rapoarte sau in administrarea si programarea de baze de date reprezinta un avantaj.

Primim si studenti in internship.


DESCRIEREA FIRMEI

QQinfo ofera companiilor romanesti know-how si aplicatii software necesare implementarii unei platforme de business intelligence (de analiza si raportare manageriala), cu scopul declarat de a imbunatati randamanentul managementului existent in companiile romanesti. QQinfo este singurul Elite Master Reseller QlikView pentru Romania si Republica Moldova.

In acelasi timp Q&Q INFO dezvolta pentru pietele internationale un pachet de aplicatii add-on pentru QlikView (vezi www.QQtools.eu) care au primit un feedback pozitiv atat de la partenerii si clientii QlikView din intreaga lume cat si de la oficialii QlikTech.