Consultant Imobiliar

Valletta Group

06-05-2010 | EXPIRA LA 12-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia noastra imobiliara functioneaza de peste 3 ani pe piata bucuresteana. In prezent cautam persoane potrivite postului de consultant in tranzactii imobiliare pe segmentele rezidential si comercial. Misiunea consultantului este sa isi studieze foarte bine nisa de piata, sa isi organizeze baza de date, intalnirile, programul si spatiul de lucru astfel incat sa isi atinga si chiar depaseasca targetul. Firma noastra ofera training continuu si asistenta in derularea tranzactiilor.
Se lucreaza in sistem de comision progresiv. Decontarea cheltuielilor de transport, plus gustari la masa de pranz se acorda dupa/incepand cu finalizarea primei tranzactii. In medie, venitul unui consultant este intre 500 si 2000 E/luna, limita superioara fiind, evident, deschisa, in functie de tranzactiile operate de fiecare consultant.


CERINTE

- persoana organizata, serioasa, punctuala
- sociabila, flexibila, concilianta, motivata, ambitioasa, puternica
- consecventa, capabila sa-si gestioneze programul de lucru si agenda
- trebuie sa aiba abilitati de interactionare cu clientii, indiferent de varsta, statut, educatie; sa fie politicoasa, stapana pe sine, ferma
- stil vestimentar neutru si office
- dispusa si capabila sa accepte si sa respecte regulile la locul de munca


BENEFICII OFERITE

Piata imobiliara este unul dintre segmentele aflata in plin proces de relansare. Incepe din nou sa fie atractiv domeniul imobiliar, iar pentru cei aflati la inceput, este o perioada propice sa invete si sa castige venituri semnificative.
Pentru a stimula viitorii consultanti imobiliari, Valletta Estates ofera un sistem de comisionare foarte special: comision progresiv, in functie de numarul de tranzactii si NU de valoarea acestora! Astfel, prima tranzactie va fi remunerata cu 25% din valoarea comisionului inregistrat de companie, a doua 35%, iar incepand cu a treia comisionul este de 50%!
Va asteptam CV-urile!


DESCRIEREA FIRMEI

Valletta Estates acopera o gama larga si completa de servicii, pentru doua piete imobiliare: Romania si Malta.

1. Consultanta in alegerea tipului potrivit de proprietate sau in stabilirea valorii de piata a imobilului.

2. Analiza la locatie a imobilului de catre un consultant specializat, ce include:

* Fotografii profesionale
* Fisa imobilului
* Recomandare pret de vanzare

3. Publicitate pe site-ul propriu, precum si pe alte canale de promovare.

4. Mediere si asistenta in negocieri.

5. Analiza a documentelor si asistenta in pregatirea precontractelor.

6. Asistenta in finalizarea tranzactiilor.

Portofoliul nostru de clienti numara companii nationale si internationale, precum si investitori privati, atat din Romania, cat si din alte tari europene si non-europene.