Consultant Imobiliar

Keops Consulting

13-10-2004 | EXPIRA LA 13-11-2004

Job expirat

RESPONSABILITATI

Consultantii vor intermedia tranzactii imobiliare, vor prezenta potentialilor clienti ofertele imobiliare ale agentiei si vor obtine oferte noi pe care le vor introduce in baza de date. Pe masura ce va fi acumulata experienta exista posibilitati de avansare in sensul ocuparii unor posturi de conducere si intermedierii de tranzactii ale clientilor importanti. Consultantii imobiliari trebuie sa dea dovada de capacitate de analiza rapida, de disponibilitate la munca de birou precum si pe teren si de a da dovada de consecventa in exercitarea atributiilor.
Candidatii trebuie sa dovedeasca o intelegere in ansamblu a pietei imobiliare romanesti si un interes real pentru evolutia acesteia.
Este necesare experienta in folosirea internetului, a calculatoarelor de birou precum si a aparaturii foto digitale.
Activitatea presupune eficienta si flexibilitate, capacitate de a stabili raporturi profesionale si de a lucra in echipa, transparenta si onestitate profesionala precum si posibilitatea de a reprezenta in mod corespunzator firma in raporturile cu clientii. Un aspect foarte important al activitatii este intensitatea acesteia si faptul ca se lucreaza cu termene limita si se desfasoara inclusiv sambata atunci cand interesele agentiei cer acest lucru.

Agentiea este interesata de colaborari pe termen lung in scopul formarii unei echipe de profesionisti.


BENEFICII OFERITE

In functie de realizari - Salariu, comision, telefon mobil, masina de serviciu