CONSULTANT FONDURI STRUCTURALE POR, POS

SPIRI COM SRL

21-08-2009 | EXPIRA LA 27-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul implica elaborarea si depunerea dosarelor de finantare, contactul cu beneficiarii si autoritatile de management.


CERINTE

Experienta in consultanta privind atragerea de fonduri nerambursabile ( POR FEADR, PIDU, SAPARD, ETC). Intocmire analize economico - financiare pentru depunere dosare de cerere de finantare pentru atragerea de fonduri nerambursabile . Cunostinte legislatie in domeniu, Ghidul solicitantului, etc.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de proiectare si consultanta cu experienta de 15 ani in domeniu, ( sediul in Bucuresti si puncte de lucru in orasele Iasi si Timisoara)cu personal de specialitate: 30 angajati (arhitecti, ingineri, economisti) avand in dotare echipamente specifice ( computere, plottere, soft-uri licentiate ).
Derulam contracte de anvergura in tara ( cu suprafete cuprinse intre 5.000mp - 25.000mp) la toate fazele ( studii de teren, SF, PAC,PT, CS, DE, asistenta tehnica).

Serviciile oferite includ definirea nevoii de finantare, stabilirea eligibilitatii clientului, alegerea fondului potrivit, intocmirea documentatiei, elaborarea de studii complexe ca planul de afaceri sau studiul de fezabilitate, depunerea dosarului, pana la semnarea contractului de finantare