Consultant Financiar

Societatea de Asigurare Reasigurare Ardaf S.A.

03-01-2011 | EXPIRA LA 09-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o agentie noua aflata in plina dezvoltare care cautam persoane entuziaste, inteligente, dornice de a castiga cat mai mult atat pe plan financiar cat si pe plan profesional.
Echipa de vanzari directe a agentiei promoveaza atat planurile financiare de viata cat si produsele de non viata(rca,casco,travel,asig. obligatorie de locuinta, asig. facultativa de locuinta, etc.)


CERINTE

Daca doresti sa faci parte din aceasta echipa si sa iti dezvolti propria afacere te invitam sa iti depui candidatura pentru postul de Consultant Financiar la adresa madalin.voci@ardaf.ro
• Persoana cu atitudine pozitiva, dinamica, perseverenta, dornica de a invata
• Orientata atat catre client cat si catre rezultate
• Comportament etic si profesionist
• Bune abilitati de comunicare
• Experienta in domeniul asigurarilor (avantaj)


BENEFICII OFERITE

Oferta :
Parte fixa + comision + bonusuri + traininguri gratuite in tara.


DESCRIEREA FIRMEI

2009 - rezultate preliminare

Societatea de Asigurare Reasigurare ARDAF a inregistrat in anul 2009 un volum de prime brute subscrise de 327.125.606 lei. Pe parcursul anului 2009, compania a achitat daune in cuantum de 261.104.788 lei.
Istoric
Activa pe piata din anul 1992 (anul acesta, in octombrie, compania aniverseaza 15 ani de activitate) si pozitionata in primii ani de activitate in elita asiguratorilor din Romania, Societatea de Asigurare Reasigurare ARDAF a fost prima companie de profil autohtona certificata in sistemul de Management al calitatii ISO 9001:2000.

La inceputul anului 2007 compania a fost preluata de catre Fondul de investitii PPF Investments Group, unul din liderii pietelor financiare si de asigurari din Europa Centrala si de Est si din Asia.