Financial Adviser

OVB ALLFINANZ ROMANIA

11-12-2010 | EXPIRA LA 17-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltarea in permanenta a portofoliului de clienti, crearea profilului clientului si personalizarea solutiei financiare in functie de nevoile lui, intocmirea rapoartelor de activitate, realizarea obiectivelor prin vanzarea de produse din portofoliu


CERINTE

Experienta in vanzari asigurari, foarte bune abilitati de comunicare, organizare, planificare, atitudine pozitiva, spirit antreprenorial, entuziasm si motivatie, orientat catre performante si obtinerea de rezultate de exceptie,dorinta de autodepasire, dezvoltare personala, profesionalism, adaptabilitate si rezistenta la stres, focalizat pe atingerea obiectivelor, seriozitate.


BENEFICII OFERITE

Nivel superior de comisionare, bonusuri de performanta pentru un anumit target realizat, venituri lunare peste media din piata, program de training extensiv la nivel regional, national si international, apartenenta la un brand recunoscut pentru calitate si seriozitate, oportunitate REALA de promovare in functie legata de rezultatele profesionale, posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes, program de incentivare motivant, excursii in strainatate


DESCRIEREA FIRMEI

OVB ALLFINANZ ROMANIA este un leader pe piata europeana a asigurarilor si serviciilor financiare. Filiala din Bucuresti a Grupului OVB Holding SA,ofera toate tipurile de produse din gama asigurarilor generale – inclusiv obligatorii -, respectiv de viata si sanatate, capabile sa acopere intreg spectrul de solicitari venite din partea clientilor . Suntem liderul pietei romanesti a intermedierilor si asigurarilor si un jucator important pe piata pensiilor private prin intermediul partenerilor dedicati.
Grupul OVB Holding este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii financiare la nivel european. Cu peste 10.000 de colaboratori in intreaga Europa, Grupul OVB deserveste peste 2,8 milioane de clienti din peste 14 de tari.
Pe fiecare dintre segmentele de activitate pe care le intermediaza: asigurari de bunuri si raspundere, Reforma Locuintelor, asigurari de viata si de sanatate, operatiuni bancare,investitii financiare, a capatat recunoasterea internationala pentru profesionalismul si expertiza reprezentantilor sai, pentru siguranta financiara a afacerilor pe care le deruleaza.