Consultant Financiar

Confidential

28-03-2010 | EXPIRA LA 03-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

.Companie multinationala din domeniul Asigurarilor de Viata selecteaza pentru postul de Consultant Financiar,persoane comunicative,dinamice,motivate pentru castig,cu atitudine proactiva,dornice de promovare profesionala,cu abilitati de munca in echipa.Responsabilitatile constau in : indeplinirea targetului fixat de Unit Manager,selectarea si contactarea de clienti pentru incheierea politelor de asigurare.Vanzarea produselor de asigurare de sanatate, viata si accident destinate persoanelor fizice si juridice.
Identificarea de noi clienti si noi oportunitati de vanzare.
Proceseaza cu maxima atentie si confidentialitate informatiile si documentele clientilor.
Asigura service post vanzare de calitate clientilor si dezvolta o relatie pe termen lung intre acestia si companie.
Participa activ la realizarea target-ului de vanzari al echipei si la atingerea obiectivelor calitative, respectand politica de vanzari a companiei.
Se ofera training permanent,mediu de munca profesionist,venit fix(600 Ron) + comision(40-45%) din valoarea fiecarei polite de asigurare incheiate.


CERINTE

Abilitati de comunicare si socializare,dinamism,perseverenta,munca in echipa,capacitate de organizare a timpului in mod eficient,dorinta de promovare profesionala.


BENEFICII OFERITE

Training performant pentru invatarea tehniciilor de comunicare si vanzare,mediu de lucru profesionist,posibilitate de promovare profesionala,venit fix + comision din fiecare polita incheiata.In functie de performanta, concursuri cu bonusuri si alte premii,vacante, posibilitatea de acces in cluburile exclusiviste ale consultantilor de succes