CONSULTANT FINANCIAR

GRAWE Romania

14-10-2008 | EXPIRA LA 17-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti tanar si dornic de afirmare dar nu ai experienta? Compania noastra iti acorda sansa de a incepe o cariera de succes. Pentru inceput va trebui sa dezvolti un portofoliu de clienti prin promovarea serviciilor financiare oferite de companie, sa intocmesti rapoarte de activitate, sa participi la programul de training regional si national si sa respecti politica de vanzari a companiei.
Noi iti vom oferi un program de lucru flexibil, conditii de lucru excelente si un sef care sa te ajute pentru a-ti construi o cariera de succes.
NOI INVESTIM IN TINE!


CERINTE

TU, VIITORUL NOSTRU COLEG trebuie sa ai abilitati de negociere, personalitate placuta cu foarte bune abilitati de comunicare, orientare spre rezultate, sa fii o persoana ambitioasa, dinamica, dornica de control asupra castigurilor.


BENEFICII OFERITE

pachet financiar motivant
comisioane atractive, sistem de bonusuri lunare,trimestriale, anuale
program de training extensiv atat de vanzari cat si de abilitati manageriale
oportunitate reala de promovare in functie strict de rezultatele personale


DESCRIEREA FIRMEI

Grazer Wechselseitige si-a construit puterea financiara de-a lungul a peste 180 de ani de experienta. Rezultatul: un concern financiar solid si cu o componenta diversificata.
Grawe Romania si-a inceput activitatea in octombrie 2000, vizand exclusiv domeniul asigurarilor de viata. Detinand 99,98 % din pachetul de actiuni, grupul Grawe este actionarul majoritar al companiei romanesti.
Ne conducem dupa urmatorul motto: “Asigurarea de partea TA”, iar strategia noastra este sa punem in permanenta clientul pe primul loc, sa ii oferim cele mai bune produse si servicii in orice moment.