Consultant financiar

GRAWE ROMANIA ASIGURARE SA

23-01-2008 | EXPIRA LA 22-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- prospectarea pietei tinta si identificarea de noi clienti
- identificarea necesitatilor financiare ale potentialilor clienti
- crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti
- promovarea serviciilor financiare ale companiei
- negocierea si incheierea contractelor de asigurare
- servicii post-vanzare pentru portofoliul propriu de clienti


CERINTE

- seriozitate
- dinamism
- spirit de echipa
- dorinta de afirmare profesionala
- capacitate de lucru in conditii de stres
- abilitati de comunicare
- tinuta office recomandata.


BENEFICII OFERITE

pachet salarial motivant + bonusuri


DESCRIEREA FIRMEI

Grawe România ¿i-a început activitatea în octombrie 2000, vizând exclusiv domeniul asigur¿rilor de via¿¿. De¿inând 99,98 % din pachetul de ac¿iuni, grupul Grawe este ac¿ionarul majoritar al companiei române¿ti. In prezent Grawe opereaza atat pe piata asigurarilor de viata cat si sanatate, accident, locuinte si bunuri furnizand noi si noi solutii clientilor sai actuali si viitori.

Ne conducem dup¿ urm¿torul motto: “Asigurarea de partea TA”, iar strategia noastr¿ este s¿ punem în permanen¿¿ clientul pe primul loc, s¿ îi oferim cele mai bune produse ¿i servicii în orice moment.

De când am intrat pe pia¿¿ ¿i pân¿ în prezent, seriozitatea ¿i profesionalismul ce ne caracterizeaz¿ au determinat un num¿r de peste 150.000 de clien¿i s¿ opteze pentru produsele noastre.

La sfâr¿itul anului 2006 societatea Grawe România ocup¿ locul 5 pe pia¿a asigur¿rilor de via¿¿, aceasta reprezentând o cre¿tere cu 3 pozi¿ii în top fa¿¿ de anul trecut. Realizand 45.717 noi contracte, cu un total de Prime Brute Subscrise de 64.537.607 RON , tendinta de crestere a companiei se pastreaza, acest lucru aducand o crestere a cotei de piata si o stabilizare a unui brand de succes.

Datorita faptului ca pentru noi clientii sunt pe primul loc dorim sa le oferim acestora in continuare serviciile cele mai bune. Acest lucru nu il putem realiza decat daca echipa noastra este formata din adevarati profesionisti, retribuiti ca atare.