Consultant ERP - Lawson

Ascenta - a SOFTWIN company

28-09-2007 | EXPIRA LA 28-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Lawson, ce-l de-al treilea furnizor de solutii ERP ca marime, avand Softwin ca partener unic in Romania, este rezultatul fuziunii companiilor Lawson – SUA si Intentia – Suedia, companii cu peste 30 ani de experienta in realizarea solutiilor ERP.
Lawson detine un portofoliu de 4000 de clienti, cu 300 implementari in ultimele 12 luni, prin cele 2 solutii de baza: M3 – Make Move Maintain, dedicata productiei, distributiei si retail si S3 – Staff Source Serve, orientata catre companiile ce furnizeaza servicii.
Solutiile inglobeaza functionalitati si know-how dedicat fiecarei industrii in parte, reusind sa depaseasca in acest fel solutii mai cunoscute in piata romaneasca.

www.lawson.com
www.ascenta.ro

Responsabilitati:
- consultanta si implementarea solutiei Lawson pentru pentru industriile: food & beverage, retail, distribution, manufacturing
- presales: elaborare si prezentare demo-uri la clienti; prezentarea functionalitatilor solutiei
- participa la realizarea de oferte, prin estimari de efort si timp
- realizeaza analiza nevoilor clientului si elaboreaza documentele de specificatii
- face parte din echipa ce realizeaza configurarea si implementarea solutiei
- sustine traininguri la client
- asigura mententanta sistemului post-implementare


CERINTE

- experienta in lucrul cu sisteme tip ERP, CRM, SCM
- excelenta capacitate de analiza a proceselor, fluxurilor si intocmire a documentelor de analiza
- bune abilitati de prezentare si interfatare cu clientul
- cunostinte economice generale (contabilitate, raportari)
- experienta in lucrul cu legislatia in domeniul financiar
- lucrul in echipa


BENEFICII OFERITE

- training-uri livrate de profesionisti din cadrul Lawson, generale (introductive) si dedicate (nivel intermediar-avansat, pe module)
- lucrul cu o solutie performanta, cu productivitate mare, in cadrul Ascenta - ca partener unic in Romania pentru Lawson
- o cariera pe termen in cadrul unei echipe noi


DESCRIEREA FIRMEI

ASCENTA este noul brand pentru diviziile de solutii business ale Softwin.
Din octombrie 2006 Softwin a reunit sub un nou nume- ASCENTA -departamentele sale specializate in consultanta IT si solutii integrate de business.
ASCENTA reprezinta acum o divizie cu peste 100 de specialisti de top: consultanti, dezvoltatori, project manageri, directori de calitate.

Decizia de a infiinta ASCENTA a aparut din necesitatea de a servi mai bine interesele clientilor nostri, atat la nivel local, cat si international, printr-o divizie dedicata.

ASCENTA continua experienta de peste 16 ani a Softwin in acest domeniu si isi propune sa devina o forta pe piata regionala a solutiilor complexe de business bazate pe IT.

In 2006, Softwin, prin diviziile sale de solutii de business – astazi reunite sub brandul ASCENTA – s-a clasat intre primii 10 integratori de profil fin tara, conform studiilor independente realizate de IDC.
Divizia ASCENTA este specializata in servicii de consultanta si management al afacerilor pe baza solutiilor IT, precum si servicii de integrare a solutiilor si dezvoltare de aplicatii software la cheie.