Consultant de vanzari

Zepter International Romania

12-04-2011 | EXPIRA LA 12-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Zepter International este o companie globala care produce, vinde si distribuie in intreaga lume bunuri de consum exclusive, de inalta calitate, prin intermediul vanzarilor directe, dar si al magazinelor exclusiviste.

Misiunea Zepter destinata sanatatii acopera peste 40 de tari de pe 5 continente, imbunatatind neincetat calitatea vietii a milioane de oameni din intreaga lume.

Sanatatea, frumusetea si confortul oamenilor, sustinute de produse aflate in echilibru cu mediul, de servicii ce ofera siguranta si de raspundere ecologica sunt angajamentele pe termen lung ale Grupului Zepter.

www.zepter-homecare.com

Descriere job:

- Dezvoltarea si exploatarea cu succes a unor oportunitati de promovare si vanzare a produselor Zepter Home Care de mentinere si ingrijire a sanatatii
- Implementarea strategiei de abordare a unor segmente nisa de clienti potentiali
- Analiza concurentei


CERINTE

- studii medii sau superioare
- experienta in vanzari reprezinta un avantaj, dar nu este obligatorie
- persoane dinamice, orientate spre gasirea solutiilor si indeplinirea obiectivelor
- abilitati dezvoltate de comunicare
- atitudine pozitiva


BENEFICII OFERITE

- oportunitatea dezvoltarii unei cariere de succes
- traininguri profesionale
- crestere profesionala constanta
- sistem competitiv de comisioane
- pachete de motivare suplimentare, in functie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

Zepter International, prezentă în peste 40 de ţări de pe cinci continente ale lumii, produce, vinde şi distribuie în întreaga lume bunuri de larg consum, exclusive şi de cea mai bună calitate. Distribuţia se face, în principal, prin intermediul vânzărilor directe, cu ajutorul unei forţe de vânzări de peste 120.000 de consultanţi, dar şi prin magazine de desfacere.
Pe piaţa românească, Zepter International este prezentă de 16 ani şi a cunoscut de la an la an o creştere a activităţii.