CONSULTANT DE MARKETING DIRECT (IN LIMBA ITALIANA)

LINEA DIRECTA COMMUNICATIONS SRL

17-03-2008 | EXPIRA LA 16-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Linea Directa Communications este companie internationala in dezvoltare rapida ce furnizeaza servicii de marketing direct. Ne mandrim cu oferirea de solutii pentru telesales si pentru dezvoltarea afacerilor, primind pentru acest lucru recunoasterea din partea clientilor nostri a brandului nostru pe piata de specialitate.
Suntem dinamici, responsabili, ambitiosi, flexibili si orientati catre rezultate.
Simti ca te regasesti in aceste valori?
Esti in cautarea unui mediu de lucru unde efortul tau va fi luat in seama si apreciat, si unde acest lucru se poate vedea in recompensarea salariala?
Mai mult de atat, ai dori sa pui bazele carierei tale astfel incat sa iti poti dezvolta abilitatile si sa castigi stabilitate si siguranta?


Daca da, atunci ai putea fi persoana potrivita pentru noi.
Te invitam in echipa noastra de Call Centre pentru postul de Consultant de Marketing Direct.
Sarcinile tale vor cuprinde vanzarile prin telefon, generarea de profile si noi prospecti pentru compania noastra si pentru clientii nostri


CERINTE

Nu trebuie sa ai experienta in acest domeniu, cel mai important pentru noi fiind sa ai atitudine pozitiva, sa fii curajos si insitent, sa fii motivat , sa iti doresti sa inveti lucruri noi si sa stii limba italiana la nivel avansat. Noi iti vom oferi sprijin continuu, prin feed-back si traning, astfel incat sa putem construi impreuna o relatie de incredere si sa dobandim noi cunostinte.


BENEFICII OFERITE

Iti garantam dezvoltare personala si profesionala, salariu motivant, atmosfera colegiala si prietenoasa si recunoasterea meritelor.
Daca esti interesat de aceasta oportunitate si vrei sa faci parte din echipa noastra, scrie-ne sau trimite-ne CV-ul tau la adresa daniela.zapodeanu@linea-directa.eu.

Va rugam , nu aplicati la acest job daca nu cunoasteti limba italiana la nivel avansat.
Oferta este valabila numai pentru candidatii care au domicilul stabil in Bucuresti.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Linea Directa Communication este parte a grupului international Studio Moderna /Linea Directa, specializat in activitati de marketing direct. Suntem prezenti in 19 tari din Europa Centrala si de Est si ne mandrim cu referintele din partea clientilor nostri.