Consultant Credite

SC DBSol Consulting

08-01-2008 | EXPIRA LA 07-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Promovarea produselor bancare
- Identificarea de noi clienti si a nevoilor acestora
- Consilierea si incheierea unor relatii cu clientii
- Propunerea variantelor de creditare potrivite


CERINTE

- Studii economice finalizate/in curs
- Cunostinte PC
- Abilitati de comunicare, prezentare si negociere
- Experienta in vanzari constituie un avantaj


BENEFICII OFERITE

- Realizarea unei cariere in domeniul financiar bancar
- Activarea intr-un mediu competent, tanar si dinamic
- Acumularea unui volum de informatii intr-un timp rapid
- Sansa de a promova pe baza rezultatelor proprii
- Program flexibil
- Venit fix + comisioane proportionale cu realizarile


DESCRIEREA FIRMEI

DBSol consulting SRL a fost infiintata la inceputul anului 2003, pentru a putea valorifica sistematic si in cadrul unei echipe experienta dobandita de fondatori, juristi si economisti cu experienta.
Proiectul s-a dovedit de succes, iar incepand cu anul 2005 am extins activitatea noastra la consultanta financiar bancara, prin activitatea desfasurata incercand sa venim in intampinarea potentialilor clienti ai societatilor bancare partenere, sa mediem si facilitam relatia dintre client si banca.

Desfasuram activitatea de broker de credite bancare in baza unor contracte de parteneriat cu banci interesate sa-si dezvolte portofoliul de clientela inclusiv prin promovarea prin parteneri a produselor lor de creditare.

In derularea activitatii incercam sa raspundem nevoilor clientilor nostri cu maxim profesionalism, rapiditate si corectitudine. In acest scop am selectat si instruit cu cea mai mare atentie echipa noastra, persoane dedicate si motivate sa vina in intampinarea clientului si sa-i acorde tot sprijinul de care acesta are nevoie pentru a selecta produsul bancar adaptat nevoilor acestuia.

Consultantii nostri financiari alcatuiesc o echipa multidisciplinara de profesionisti, exclusiv persoane cu studii superioare sau studenti in domeniile care au legatura cu activitatea noastra: economisti, juristi, experti in comunicare, avocati.