Consultant Asigurari

Grawe Romania

05-10-2008 | EXPIRA LA 11-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:

vanzarea produsului firmei in mod profesionist
realizarea targetului propus
participarea la sedintele individuale si de echipa programate
participarea la training-urile recomandate de manager

Beneficii:

program extrem de flexibil, in functie de disponibilitatile candidatului
sistem de comisionare performant
pachet de bonusuri motivant
program de training extensiv, la nivel regional si national
mediu de lucru profesionist
posibilitati reale de promovare


CERINTE

Candidatul trebuie sa fie o persoana cu abilitati de negociere , serioasa, orientata spre rezultate, motivata. Experienta in vanzari directe / management constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Oferim bonusuri motivante in functie de realizari.


DESCRIEREA FIRMEI

Concern austriac, care a decis in anul 2000 intrarea pe piata romaneasca a asigurarilor de viata prin infiintarea societatii, al carei actionar majoritar este, detinand 99, 98% din capitalul social. In prezent, societatea noastra diversificat paleta de produse, adaugand asigurarilor de viata, asigurari de sanatate si de accident.

An de an, evolutia constanta a companiei Grawe Romania a reprezentat o confirmare a deciziei initiale, strategia bazata pe siguranta si eficienta clasandu-ne la sfarsitul anului 2006 pe locul 5 in top-ul asigurarilor de viata, cu o cota de piata de 5,68%. In anul 2006 Grawe Romania a realizat cea mai spectaculoasa evolutie pe piata asigurarilor de viata, urcand 4 pozitii in clasament, cu subscrieri a caror valoare a depasit 18, 3 mil. EUR, in crestere cu 88% fata de rezultatele anului 2005. Pentru anul 2008 urmarim o crestere de minim 40% a volumului de prime subscrise si a rezultatului financiar.