Consultant asigurari

TOTAL SERVICE srl

18-03-2004 | EXPIRA LA 01-12-2004

Job expirat

RESPONSABILITATI

Unit Manager la o mare companie internationala de asigurari, caut colaboratori full si part time pentru infiintarea celei mai eficiente forte de vanzari, cu cei mai bine platiti oameni din cati au vazut asigurarile pana acum. Vom avea nevoie de max. 9 luni pentru a ajunge la venituri nebanuite, in conditii flexibile de auto gospodarire a timpului si efortului. Va fi practic aproape o afacere proprie, fara nici o investitie financiara.
Ca in orice afacere proprie e nevoie de multa munca, imaginatie, putere de convingere si, nu in ultimul rand, de un cerc de relatii si cunostinte cu un bun standard de viata.
Anuntul este adresat celor care isi pot permite financiar si psihologic sa urmeze ciclul oricarei afaceri personale: venituri mici la inceput si din ce in ce mai mari ulterior. De pe urma unui contract incheiat anul acesta veti primi comision multi ani dupa aceea.
Veti beneficia de training si asistenta permanente. Sistemul de comisionare este crescator, functie de rezultate.
Daca deja sunteti angrenati intr-o activitate ce presupune contactul permanent cu multa lume&sunteti in situatia ideala de a va multiplica veniturile substantial vanzand si asigurari in sistemul part time. Daca sunteti talentati si perseverenti va garantez ca pana la toamna va veti dedica exclusiv asigurarilor. Daca nu, mai bine nu va apucati si ramaneti la salariu fix si fara perspective.


BENEFICII OFERITE

comisoane progresive, bonusuri, training gratuit