Consultant

Prime Financial Consulting

10-09-2010 | EXPIRA LA 16-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cercetarii de piata, analize SWOT;
Identificare de noi clienti/piete;
Relatii cu clientii/publicul;


CERINTE

Studii medii sau superioare
Eficienta si cunostinte operare PC;
Cunostinte limba engleza;
Abilitati superioare de comunicare in scris si verbal;
Spirit organizatoric/dinamism/initiativa;
Abilitate de lucru in echipa si individual/disciplina de lucru;
Profesionalism;


DESCRIEREA FIRMEI

SC Prime Financial Consulting SRL este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor, prin identificarea celor mai bune solutii si oportunitati pentru finantarea afacerile. Angajatii sunt absolventi de studii superioare, cu o bogata experienta in domeniu si formeaza o echipa omogena si echilibrata, cu sarcini bine delimitate, obiectivi si responsabili in indeplinirea indatoririlor de serviciu, o echipa deschisa catre propria dezvoltare si catre dezvoltarea firmei in vederea atingerii obiectivelor comune.
Concepte precum incredere, castig, rezultate si valoare se regasesc in fiecare activitate pe care o desfasuram sau in fiecare proiect pe care il realizam pentru clientii nostri, toate acestea se datoreaza seriozitatii, onestitatii, inteligentei si energiei colective de care da dovada echipa noastra.

Compania este structurata in mai multe departamente: consultanta, proiectare si marketing. Fiecare din aceste departamente se ramarca prin activitatea personalului dedicat in activitatile sale.