Consilier Vanzari - Showroom

SC HAVASI COMPANY SRL

08-04-2012 | EXPIRA LA 10-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Inainte de a citi descrierea postului, viziteaza www.goldenmemories.ro, pentru a-ti face o idee asupra produselor pe care le comercializam. Daca crezi ca poti face fata provocarii, te invitam sa iti depui CV-ul insotit de o poza.

Principalele responsabilitati:
- Intampinarea clientilor in cadrul showroom-ului, prezentare produselor ce sunt realizate si comercializate, consilierea clientului in gasirea celei mai bune solutii tehnico-economice, ofertare, urmarire comanda.
- Oferirea de consultanta de specialitate pentru toata gama de produse comercializata (monumente si cruci funerare de granit);
- Furnizarea de informatii catre clienti cu privire la disponibilitatea in stoc a produselor, conditii si modalitati de transport, informatii privind serviciile si produsele din portofoliul firmei;
- Initierea si finalizarea comenzilor primite de la clienti;
- Promovarea produselor din oferta GoldenMemories.RO;
- Mentinerea unui comportament si a unei atitudini profesionale si orientate spre client;
- Preluarea si rezolvarea situatiilor in care apar neconformitati;


CERINTE

Ce dorim de la viitorul coleg/(a):

- Un coleg cu atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor, capacitate de a relationa cu usurinta, orientare catre client si usurinta in luare deciziilor;
- Studii medii (studiile superioare tehnice reprezinta un avantaj);
- Cunostinte tehnice in domeniul constructiilor;
- Experienta in vanzari si cunostintele tehnice constituie un avantaj;
- Cursuri in domeniul tehnicilor de vanzare sau de comunicare reprezinta un avantaj;
- Atitudine si tinuta de vanzare;
- Nivel avansat de cunoastere a pachetului office.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in anul 2002, SC HAVASI COMPANY SRL, si-a deschis portile abia in 2007, pe segmentul de arta funerara in sistem de distributie de monumente funerare si cruci din granit in zona Bucuresti – Ilfov. Caracterizate de un design aparte si de cel mai inalt standard de finisaj, aceste produse funerare au castigat o cota de piata semnificativa ajungand sa inlocuiasca crucile funerare fabricate din marmura si mozaic.

Ca urmare a popularitatii castigate cat si din dorinta de a oferi produse si servicii la standarde cat mai inalte a luat nastere - Golden Memories – un brand care a reusit intr-un timp record sa se faca cunoscut prin transparenta, calitate si profesionalism.

Golden Memories
- nostalgia creştină a unei Eternităţi! -

Singura punte ce ne leaga de cei trecuti in nefiinta o reprezinta monumentul funerar, simbolul eternitatii. Indiferent de forma sa, cruce sau criptă, orizontală sau verticală, monumentele funerare sunt semne ale grijii si ale respectului nostru pentru cei adormiți.
Desi moartea este un subiect tabu de care ne ascundem fara a dori sa-l cunoastem iar simpla auzire a acestui cuvant ne provoaca repulsie si disconfort fiecare om este nevoit sa treaca printr-un astfel de eveniment. Pentru ca aceasta este “calea intregului pamant”, asa cum spune Sfanta Scriptura.