Consilier vanzari - magazin dispozitive medicale

Helios - membra a M-grup

26-06-2006 | EXPIRA LA 02-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Raspunde de livrarea directa catre consumatorul final a dispozitivelor medicale;
- Factureaza si livreaza beneficiarului dispozitivele medicale;
- Factureaza periodic Caselor de Asigurari de Sanatate contravaloarea deciziilor la pretul de referinta;
- Urmareste incasarile de la Casele de Asigurari;
- Informarea permanenta a clientilor privind dispozitivele si echipamentele medicale;


CERINTE

- Studii medii/superioare finalizate(stomatologie/medical/chimie - constituie avantaj);
- Experienta in domeniu constituie avantaj;
- Abilitati de comunicare;
- Orientare catre relatia cu clientii;
- Persoana dinamica, comunicativa;


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru placut;
- Posibilitati de promovare;
- Salariu pentru inceput: - 500 RON net + Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

SC HELIOS MEDICAL IMPEX SRL (unul dintre cei mai importanti distribuitori de echipamente si dispozitive medicale) membra a Grupului Montero anajeaza pentru magazinele din Bucuresti - Consilieri vanzari.
M-grup reprezinta o organizatie orientata catre mentinerea unei pozitii dominante pe piata farmaceutica - medicala si catre largirea ariei de activitate. Astfel, in cadrul M-grup isi desfasoara activitatea o serie de firme care activeaza in domenii diverse: imobiliar, resurse umane, finante-contabilitate, servicii de publicitate, servicii de asigurarea calitatii, productie de bunuri, etc.
De asemenea, in cadrul grupului s-a dezvolatat si un lant propriu de farmacii sub sigla REMEDIO. Venind in intampinarea pacientilor s-a decis editarea periodica a unei reviste ¿Remedio ¿ farmacia ta preferata¿ ¿ care a intrat in al II-lea an de viata datorita feedback-lui pozitiv primit din piata.
O alta membra importanta a grupului este Montero Soft o companie furnizoare de produse si servicii informatice pentru farmacii si depozite de produse farmaceutice. Misiunea companiei este de a rezolva complet si coerent problemele de informatizare si comunicatii ale clientilor sai. De-a lungul timpului Montero Soft a beneficiat de o sustinere puternica din partea M-grup, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse farmaceutice din Romania. Incepind din 1998, acesta utilizeaza platforma PharmEc in toate activitatile proprii, ceea ce constituie o garantie ca platforma va fi mentinuta si perfectionata permanent.
Un obiectiv important al politicii organizatiei M-grup in ceea ce priveste domeniul resurselor umane este acela de a asigura motivarea, stabilitatea si loialitatea personalului.
Pentru mai multe informatii va sugeram accesarea site-urilor proprii: www.montero.ro; www.monterosoft.ro si www.remedio.ro.