Consilier Vanzari magazin de lux

Evolve Group

17-04-2007 | EXPIRA LA 17-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul este deschisa in cadrul unui magazin de produse din piele (incaltaminte, marochinarie, accesorii) din categoria upper-medium. Magazinul se va deschide la finalul lunii martie, pe Calea Victoriei si se va adresa unui segment de clienti situat in partea superioara de venituri.
Postul presupune primirea clientilor si consilierea lor cu privire la produsele din magazin.
Programul este fie part-time (de la deschidere pana la 12), fie full-time (de la 12 pana la inchidere). Sunt cautate 2 persoane part-time si 2 full-time.


CERINTE

Candidatii doriti sunt amabili, ingrijiti, pot comunica cu usurinta cu clientii si cunosc macar la un nivel mediu o limba straina (de preferinta engleza).
Se solicita experienta anterioara similara: vanzarea unor produse din clasa upper-medium sau luxury in locatii din zone de shopping (mall-uri, magazine de pe Calea Victoriei, Magheru, etc).


BENEFICII OFERITE

Salariu fix atractiv si peste media pietei + comision din incasarile magazinului.


DESCRIEREA FIRMEI

Evolve Group este o agentie de resurse umane ce ofera servicii complete pentru evaluarea personalului, intocmirea de fise de post, precum si pentru recrutarea si selectia de noi angajati. Consultantii Evolve sunt absolventi de studii de specialitate: psihologi, sociologi si analisti cercetare de piata.