CONSILIER TELESALES - PART TIME / FULL TIME

LINEA DIRECTA COMMUNICATIONS SRL

06-05-2011 | EXPIRA LA 05-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Crezi ca jobul ideal pentru tine presupune discutii telefonice care sa iti puna la incercare creativitatea, diplomatia, persuasivitatea si abilitatile de relationare cu oamenii, avand scopul declarat de a promova si vinde diferite produse / servicii?

Daca da, atunci noi vrem sa te cunoastem! Mai mult, vrem sa te alaturi echipei noastre de operatori call-center! Adu-ti si cativa prieteni!

Oferim program de lucru flexibil (4/6/ 8 ore), salariu fix + bonuri de masa + bonus, training-uri specializate si suport continuu pentru cresterea ta profesionala, o echipa entuziasta de tineri profesionisti. Cerem seriozitate.


CERINTE

Esti o fire ambitioasa si dinamica? Pentru tine, performanta inseamna rezultate palpabile, exprimate in bani la sfarsitul lunii? Obisnuiesti sa iti fixezi obiective clare, pe care ti le asumi cu simt de raspundere pana cand reusesti sa le atingi?


BENEFICII OFERITE

DE CE SA LUCREZI LA LINEA DIRECTA COMMUNICATIONS ?

1. Iti oferim siguranta unui loc de munca in plina recesiune economica
2. Lucrezi cu o echipa tanara si plina de entuziasm. Media de varsta este 21-22 de ani
3. Munca usoara. Lucrezi la calculator intr-un spatiu confortabil. Nu esti obligat sa porti uniforma, sa porti discutiile fata in fata cu clientii sau sa stai in picioare
4. Promovare rapida. Intr-o industrie aflata intr-o perioada de dezvoltare rapida, posibilitatile de a face cariera sunt multiple: Mentor, Supervisor, Manager de proiect sau Call Center Manager
5. Program de lucru flexibil (4/6/8 ore)
6. Independenta financiara. Se ofera salariu fix + bonuri de masa + bonus in functie de performante, training-uri specializate si suport continuu pentru cresterea ta profesionala. Cerem seriozitate!


DESCRIEREA FIRMEI

Linea Directa Communications face parte din Grupul Studio Moderna, cea mai mare companie de marketing direct din regiunea Central si Est Europeana. Cu o experienta de peste 12 ani in relatiile cu clientii si peste 3.000 de angajati la nivel international, Grupul Studio Moderna asigura servicii in 19 limbi internationale, gestionand peste 12 milioane de apeluri anual.
Avem infrastructura, resursele si abilitatile pentru a atinge tintele clientilor nostri in propria lor limba, la locul lor de munca sau acasa.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.linea-directa.eu sau www.studio-moderna.com.