CONSILIER TELESALES - PART TIME

LINEA DIRECTA COMMUNICATIONS SRL

24-04-2009 | EXPIRA LA 30-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Crezi ca jobul ideal pentru tine presupune discutii telefonice care sa iti puna la incercare creativitatea, diplomatia, persuasivitatea si abilitatile de relationare cu oamenii, avand scopul declarat de a promova si vinde diferite produse / servicii?

Daca da, atunci noi vrem sa te cunoastem! Mai mult, vrem sa te alaturi echipei noastre de operatori call-center! Adu-ti si cativa prieteni!


CERINTE

Esti o fire ambitioasa si dinamica? Pentru tine, performanta inseamna rezultate palpabile, exprimate in bani la sfarsitul lunii? Obisnuiesti sa iti fixezi obiective clare, pe care ti le asumi cu simt de raspundere pana cand reusesti sa le atingi?


BENEFICII OFERITE

Oferim program de lucru flexibil (4/6 ore), salariu fix + bonuri de masa + bonus, training-uri specializate si suport continuu pentru cresterea ta profesionala, o echipa entuziasta de tineri profesionisti. Cerem seriozitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Linea Directa Communications face parte din Studio Moderna Group, specialisti in comunicare directa de marketing multiteritoriala (cu Centre de Management al Clientilor si fulfillment houses - case de onorare a comenzilor) in intreaga regiune CEE.

Avem infrastructura, resursele si abilitatile pentru a atinge tintele clientilo nostri in propria lor limba, la locul lor de munca sau acasa.

Noi oferim clientilor nostri perspectiva de care au nevoie cu privire la deprinderile si dorintele individuale de cumparare. Acoperim 20 de tari central-est-europene, ceea ce ne permite sa acceleram timpul de implementare al campaniilor prin standardizarea continutului si a structurilor de raportare. Avem infrastructura, resursele si abilitatile pentru a atinge tintele clientilor nostri in propria lor limba, la locul lor de munca sau acasa.