consilier juridic stagiar

Confidential

05-02-2006 | EXPIRA LA 07-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cele 15 posturi de consilier juridic scoase la concurs se adreseaza licentiatilor in stiinte juridice fara experienta profesionala (cu precadere celor ce au absolvit facultatea in cursul anului trecut), dornici sa isi desavarseasca pregatirea profesionala.
Activitatea consilierilor juridici din cadrul companiei consta in intocmirea actelor juridice initiatoare ale procedurilor de obtinere a titlurilor executorii impotriva debitorilor si reprezentarea societatii in instanta, atunci cand este cazul.
Angajarea se va face cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, cu o perioada de proba de 3 luni.
veniturile pe care le puteti obtine depind in mod direct de volumul de munca depus si de rezultatele concrete obtinute.
intrucat am infiintat o asociatie a consilierilor juridici, daca doriti, va puteti inscrie in aceasta si va puteti definitiva in profesie, in conditiile legii.


CERINTE

1. interviul de selectie (ce cuprinde o proba scrisa si una orala) va avea loc in data de 16.01.2006, ora 09:45, la biroul societatii din mun.bucuresti, str.calusei, nr.6, sector 2.
pentru a ajunge la biroul nostru va rog sa luati ca punct de reper pizza hut - mosilor si apoi concesionarul renault de pe partea opusa a caii mosilor.

2. proba scrisa consta intr-un test de verificare a cunostintelor din urmatoarele materii: (i) cartea a v-a din codul de procedura civila privind executarea silita, (ii) legea nr.64/1995, republicata si modificata, privind procedura reorganizarii judiciare si a falimentului
(iii) legea nr.469/2002, privind disciplina contractuala (iv) ordonanta nr.5/2001, aprobata si modificata, privind somatia la plata si (v) decretul nr.167/1958, privind prescriptia extinctiva.

3. prin proba orala se stabileste nivelul aptitudinilor de comunicare pe care le aveti fiecare dintre voi, intrucat aceste aptitudini constituie cerinta esentiala a postului.


BENEFICII OFERITE

remuneratie direct proportionala cu rezultatele