Consilier juridic - recuperare

HUMANGEST GROUP

12-05-2014 | EXPIRA LA 11-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigura consiliere juridica pentru toate Serviciile Bancii in zona de contractualistica si de redactare a normelor interne.
- Gestioneaza direct sau cu colaborarea tertelor parti, actiunea de recuperare legala a creditelor.
- Responsabil sa asigure intregii structuri din Romania informare imediata si corespunzatoare asupra schimbarilor normativelor intervenite cu impact asupra activitatii bancii.
- Sa colaboreze cu serviciul Organizare si cu toate Serviciile interesate ale Bancii, pentru implementarea sau/si actualizarea normativelor interne (circulare, instructiuni, norme, etc.) si a contractualisticii, urmare a schimbarilor legislative.
- Participa, la cerere, la grupurile de lucru pentru introducerea in banca de noi proceduri informatice, de noi produse sau servicii cu scopul de a asigura conformitatea operativa cu dispozitiile legale si supraveghere romane.


CERINTE

- Absolvent al Facultatii de Drept,
- Experienta de minimum 2 ani pe pozitie similara in domeniul bancar,
- Cunoasterea limbii engleze; limba italiana constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

COMPANY DESCRIPTION:

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.