Consilier Juridic Ipoteca

Easy Asset Management IFN SA

22-06-2015 | EXPIRA LA 22-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Datorita dezvoltarii foarte rapide si dinamice a organizatiei noastre, in acest moment suntem in cautarea unui nou angajat pentru pozitia de Consilier Juridic.

Descrierea responsabilitatilor:

 Analizeaza documentatia de proprietate pentru imobilele aduse in garantie;
 Emite opinii legale scrise cu referire la eligibilitatea imobilului ce urmeaza a fi adus in garantie, pe baza documentelor de proprietate analizate;
 Avizeaza si contrasemneaza actele cu caracter juridic ale firmei.
 Reprezinta interesele si apara drepturile legitime ale firmei in fata autoritatilor publice, institutiilor de orice natura, precum si in fata oricarei persoane juridice sau fizice, romana ori straina.
 Acorda asistenta, consultanta si reprezentare juridica firmei si angajatilor acesteia.
 Rezolva cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului.
 Redacteaza si revizuieste proiecte de contracte si negociaza clauzele legale contractuale.
 Analizeaza si formuleaza raspunsuri scrise cu privire la solicitarile institutiilor publice si private, precum si la sesizarile formulate de catre clienti.
 Intocmeste dosarele executionale si mentine legatura cu unitatile teritoriale in vederea coordonarii aspectelor de ordin administrativ
 Actualizeaza informatiile privind demersurile efectuate in dosarele executionale, prin colaborare cu executorii judecatoresti.


CERINTE

Candidatul ideal are minim 3-5 ani experienta pe o pozitie similara.


DESCRIEREA FIRMEI

Easy Asset Management este o Institutie Financiara Nebancara fondata in anul 2005, iar in prezent este unul dintre liderii de piata in industria de micro-credite.

Easy Asset Management a dezvoltat cu succes business-ul sau in afara tarii si in 2009, a intrat pe piata din Ucraina sub denumirea de ICredit. In 2011, expansiunea a continuat cu deschiderea birourilor din Romania, urmand Polonia in anul 2013.

Misiunea ICredit este aceea de a construi relatii profesionale, de lunga durata, cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc.

Datorita dezvoltarii foarte rapide si dinamice a organizatiei noastre, in acest moment suntem in cautarea unui nou angajat pentru pozitia Inspector Resurse Umane.