Consilier Financiar

AVISO

13-03-2008 | EXPIRA LA 12-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Un consilier financiar este o persoana care are cunostinte si informatii ale pietei de capital, pe care le pune la dispozitia clientilor sai in vederea obtinerii solutiei optime de finantare si investitii.

Pentru a pune la dispozitia clientului o oferta cat mai apropiata de interesele acestuia, consilierul trebuie sa primeasca de la client toate informatiile pe care le solicita. In baza acestor informatii intocmeste oferta financiara ce va contine cele mai bune variante, si impreuna cu clientul alege solutia optima.

Consilierul are obligatia sa respecte intocmai dorinta si decizia clientului, exonerandu-se de raspunderea alegerilor acestuia.


CERINTE

Daca considerati ca sunteti o persoana activa, atrasa de desfasurarea unei activitati in domeniul financiar, de realizarea unei cariere serioase, motivanta si de lunga durata, inseamna ca va incadrati in profilul companiei noastre.

Datorita faptului ca principalul scop al nostru este acela de a furniza o gama larga de servicii pe piata financiara, compania noastra urmareste formarea unui personal calificat in consultanta financiara, personal care sa indeplineasca cele sapte reguli de baza in relatia cu clientii sai:

CONSECVENTA
RESPONSABILITATE
ENTUZIASM
ATITUDINE POZITIVA
TARIE DE CARACTER
INTUITIE
ECHILIBRU


BENEFICII OFERITE

Bonusuri din vanzari, comision, posibilitati promovare si coordonare a unei echipe proprii.


DESCRIEREA FIRMEI

companie