Consilier Financiar

Confidential

22-08-2013 | EXPIRA LA 21-09-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

SC Noua Generatie Astral Group SRL selecteaza si recruteaza pentru o importanta companie din domeniul financiar din Romania, 2 persoane cu experienta in domeniul vanzarilor.

Daca aveti experienta profesionala necesara sau sunteti doar la inceputul carierei, dar va doriti oportunitati de dezvoltare profesionala intr-un mediu financiar dinamic, va asteptam sa va alaturati acestei echipe!

Apreciem competitivitatea si integritatea oamenilor nostri, investim in dezvoltarea lor si suntem alaturi de ei in ceea ce realizeaza zi de zi.


CERINTE

-Capacitatea de a atinge standardele cerute de aceasta pozitie in timp rapid;
-Ambitia de a acumula experienta si de a promova rapid;
-Capacitate de a se incadra intr-o activitate cu specific strict financiar;
-Experienta in a crea si conduce o echipa de vanzari;
-Calitati de lider si dorinta de a reusi in viata, prin propriile sale forte;
-Flexibilitate, dinamism si dispozitie la munca;
-Spirit de echipa si responsabil pentru actiunile sale;
-Deschidere catre nou si catre oameni;
-Abilitatea de a invata si aplica metode de intermediere a produselor financiare clientilor potentiali, etc.

Persoanele doritoare vor trebui sa aibe spirit de initiativa, sa fie optimiste si responsabile, sa aiba capacitatea de a lua decizii rapide, sa fie capabile de efort sustinut si sa isi doreasca sa reuseasca sa-si faca o cariera in domeniul bancar sau de asigurari.

Vor avea intaietate persoanele care stiu ce vor, stiu sa lupte pentru obtinerea unui ideal propriu si demonstreaza ca au capacitatea de a conduce o echipa de vanzari

Persoanele interesate vor trimite un CV la adresa de e-mail: personalrecruting@yahoo.com si apoi vor suna la numarul de telefon 0722.435.216, 0753.074.833, persoana de contact: Serban Bogdan - Sales Manager, pentru confirmare intentie de participare la interviu.

Doar cei selectati vor primi un e-mail de confirmare a acceptarii lor la etapa a doua de selectie, desfasurata la sediul central al firmei.


BENEFICII OFERITE

- Se asigura finantare in perioada de proba, pentru cei care sunt selectionati sa faca parte din echipa de vanzari a companiei;
- Bonusuri la nivel international;
- Cursuri de specializare internationala platite de companie;
- Promovare rapida, in functie de rezultate;
- Program flexibil;