Consilier credite

Credit Zone

10-12-2009 | EXPIRA LA 16-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Despre ce asteptari avem noi de la tine
Acum ai sansa sa devii si tu parte din aceasta echipa de specialisti.
Te vei ocupa de cresterea portofoliului de clienti, consiliere vanzare credite imobiliare/ipotecare, cercetarea si analiza conditiilor actuale ale pietei bancare, a portofoliului bancilor partenere pentru a oferi cele mai obiecive sfaturi/solutii, consiliere post vanzare


CERINTE

Despre tine

In primul rand trebuie sa ai experienta profesionala de cel putin 6 luni in sistemul bancar ,specializarea produse financiare, abilitati de comunicare si atitudine orientata catre client.
Daca stai bine la capitolul adaptabilitate, flexibiliate, esti ambitios si ai spirit de echipa sansele sa te alaturi echipei noastre cresc considerabil.
Despre viitorul tau

Vei avea mai mult decat un job, vei incepe un nou mod de viata.
Devenind parte a echipei Credit Zone vei avea sansa unei instruiri de specialitate si accesul la dezvoltari profesionale continue care te vor ajuta sa-ti maresti calitatile si sa-ti largesti aria de cunostinte.


BENEFICII OFERITE

Salariu si comision de vanzare
Laptop


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o societate cu capital majoritar polonez, specializata in serviciile de intermediere bancara directionate pe credite cu ipoteca.

Redefinim conceptul de ?broker de credite? oferind clientilor nostri consiliere specializata intr-un spatiu modern, functional si prietenos.

Suntem in plina ascensiune si dezvoltare a unei retele de agentii de intermediere in Bucuresti si in tara.

Despre clientii nostri

Clientii nostri sunt prioritatea noastra. Combinam experienta noastra profesionala cu accesul direct la multiple produse de credit si oferim clientilor nostri cea mai completa si avantajoasa solutie pentru nevoile si posibilitatile fiecaruia.