Conducator auto categoriile B, C+E - 2 posturi

Dacoda

07-09-2006 | EXPIRA LA 13-09-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Opereaza pe una din masinile de transport ale firmei comenzile primite de la expeditorii firmei, in trafic intern si international. Soferul ia in primire pe durata contractului propria masina. Rulajul mediu lunar este de 8-10.000km, intern sau international. Tipurile de masini in firma: MTMA 3,5to, 7,5to, 40to. Politicile firmei in operarea acestui post sunt: echiparea completa a masinii cu tot ceea ce este necesar bunei desfasurari a comenzilor de transport, respectarea unui program de reparatii preventive de natura sa diminueze probabilitatea si necesitatea repapratiilor accidentale, respectarea in totalitate in circulatie a prevederilor legale imclusiv timpii de conducere si odihna.


CERINTE

- experienta de minimum 500.000km
- referinte de la locurile de munca anterioare
- cunostinte solide de conducere preventiva
- abilitatea de a reprezenta onorabil compania angajatoare in relatiile cu tertii cit si in trafic.


BENEFICII OFERITE

- salariu atractiv
- tichete de masa
- posibilitatea construirii unei cariere de succes in cadrul unei firme recunoscute pe piata romaneasca a transporturilor pentru profesionalismul sau.


DESCRIEREA FIRMEI

Creata in 1993, DACODA este o companie de expeditii si transport rutier de marfa, cu capital 100% romanesc. DACODA realizeaza transporturi de marfa pe teritoriul Romaniei, precum si transport international de marfa din/spre Europa.

Compania noastra este membru al Uniunii Societatilor de Expeditie din Romania, al Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania si al Camerelor de Comert Bucuresti, Cluj si Timis.

De asemenea, prin USER suntem afiliati FIATA (Federation Internationale des Associations de Transitaires et Assimiles), organizatia mondiala a expeditorilor.

In 2005 Dacoda a obtinut certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform ISO 9001:2000.