Companie de marketing digital cauta reprezentanti de vanzari pentru Bucuresti si Timisoara

Localweb Services SRL

03-11-2014 | EXPIRA LA 05-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o agentie de marketing digital si suntem specializati in solutii de comunicare locala, o echipa tanara care considera ca activitatea care aduce rezultate trebuie platita pe masura.

Trebuie sa fi o persoana energica si motivata de dorinta de reusita! O persoana care isi doreste sa aiba succes si e dispus sa munceasca pentru asta. Ne plac oamenii de vanzari inteligenti, care stiu sa isi planifice bine activitatea si care vor constant sa se imbunatateasca.

Vei face parte dintr-o echipa tanara si energica, asa ca tine, dar activitatea ta de baza va fi sa reprezinti compania in fata potentialilor si actualilor clienti.
Vei da telefoane - inclusiv telefoane reci
Vei avea un obiectiv de cel putin 10 intalniri pe saptamana
Vei avea personal de suport, care iti va planifica intalniri si discutii cu potentialii clienti, asta ca sa te poti concentra pe vanzarea efectiva, pe relationarea fata in fata cu clientii
Vei avea target de vanzari si incasari lunare
Daca te consideri persoana potrivita pentru acest job aplica acum si completeaza formularul de aici - http://qrev.eu/lwbhrS1


CERINTE

- studii superioare
- abilitati de planificare si organizare
- experienta in vanzari - (se considera un plus experienta in vanzari IT software, media, publicitate, marketing online)
- posesor carnet categoria b


BENEFICII OFERITE

- program flexibil
- recompense financiare pe masura rezultatelor
- training-uri periodice
- laptop, telefon fara limita de minute cu acces la Internet, decontarea deplasarilor
- suport din partea HQ


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie de marketing digital.
Pe scurt, ajutam afacerile locale sa se promoveze cu succes si sa obtina rezultate masurabile. localweb inseamna un marketing digital accesibil si profitabil, indiferent de bugetul tau. Dezvoltam solutii proprii inovative dar in acelasi timp testam si adaptam pietei locale solutii eficiente utilizate de marile comapnii internationale in campaniile lor.