COLDWELL BANKER BATISTE CAUTA BROKER IMOBILIAR

Coldwell Banker - Batistei

18-11-2011 | EXPIRA LA 18-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alaturarea echipei noastre presupune crearea unui portofoliu propriu de proprietati si clienti, consilierea acestora si medierea tranzactiilor.
Stabilirea si atingerea obiectivelor este un factor esential catre succes.
Coldwell Banker Batiste ofera avantajul de a lucra sub umbrela unui nume de rezonanta mondiala, intr-un mediu de lucru la standarde ridicate si cursuri de pregatire profesionala.

Angajatul ideal trebuie sa dea dovada de urmatoarele aptitudini si caracteristici: seriozitate, motivare, determinare, dinamism si implicare.


CERINTE

Candidatul ideal este persoana cu sau fara experienta in domeniul imobiliar, cu dorinta de a urca pe treptele de cariera pana la a deveni partener asociat, care intelege ca succesul se obtine prin munca, perseverenta, curaj si autodezvoltare continua.
Suntem interesati de cei cu mintea deschisa, cu caracter de invingatori, cu o capacitate inalta de invatare, atitudine proactiva, initiativa si entuziasm.
Promovam onestitatea si profesionalismul.


BENEFICII OFERITE

Telefon
Laptop
Masina
Comisioane atractive


DESCRIEREA FIRMEI

Coldwell Banker Affiliates of Romania este reprezentantul local al uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.
Cu o istorie de 100 de ani, compania de origine americana este detinuta de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar.Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 46 de tari cu 3800 de birouri si 120000 de brokeri.
Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta si brokerj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. Compania se afla in plina expansiune, avand deja 7 branch-uri in Bucuresti si 3 in tara.